Το επιθετικό πρόβλημα της Μπολόνια και η λύση του Σφιντέρσκι

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Επιμέλεια: Πέτρος Παπανικολάου

Έντονο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Μπολόνια για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι, με την διοίκηση του ΠΑΟΚ να έχει κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ιταλική ομάδα και να αναμένονται άμεσα οριστικές εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς βρίσκεται στην 12η θέση της Serie A μετρώντας, 20 βαθμούς με 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες. Το βασικό της πρόβλημα ωστόσο εντοπίζεται στο επιθετικό κομμάτι και συγκεκριμένα στην… δυστοκία των σέντερ φορ της.

Βασικός της επιθετικός αποτελεί ο 22χρονος Μούσα Μπάροου, ο οποίος όμως σε 18 συμμετοχές φέτος μετράει μόλις 3 γκολ και 4 ασίστ δημιουργώντας προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου. Την ίδια ώρα ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας Φεντερίκο Σανταντέρ θα παραμένει στα «πιτς» τουλάχιστον για ακόμη ένα μήνα λόγω τραυματισμού.

Ως «back up» του νεαρού Αφρικανού επιθετικού αποτελεί ο… γερόλυκος Ροντρίγκο Παλάσιο, ο οποίος όμως βαδίζει πλέον στα 39 του χρόνια ενώ φέτος έχει καταφέρει να βρει εστία μόλις μια φορά με την φανέλα της Μπολόνια. Πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος αποτελεί ο μεσοεπιθετικός Ρομπέρτο Σοριάνο ο οποίος μετράει 6 γκολ, ενώ μάλιστα ο παίκτης είναι πρώτος και σε ασίστ με 5.

Για αυτούς τους λόγους, η Μπολόνια έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Μάλιστα στο όνομα του Κάρολ Σβιντέρσκι κάποιοι βλέπουν ανάλογη περίπτωση με αυτή του Πιόντεκ που ξεκίνησε από την Τζένοα και κατάφερε να κάνει την Ιταλία να… παραμιλά με το πλούσιο ταλέντο του.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.