Άρης: Ανακοινώνει την απόκτηση του Ιωάννου

Γιώργος Στράντζαλης07 Ιανουαρίου 2021

Μέσα στις επόμενες ώρες θα επικυρωθεί η συμφωνία του Άρη με τον Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. 

Οι Κιτρινόμαυροι μετά από διαπραγματεύσεις που είχαν με τον ποδοσφαιριστή αλλά και την ομάδα του, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ολοκλήρωσαν τον deal και ο 25χρονος αριστερός μπακ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης. Το μόνο που μένει επί της ουσίας να γίνει γνωστό είναι ο τρόπος απόκτησής του και η χρονική διάρκειας του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε χάσει τη θέση του στη Νότιγχαμ και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό του. 

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η προοπτική του Άρη ήταν θετικός, καθώς γνωρίζει ότι θα έχει ενεργό ρόλο στα πλάνα του Άκη Μάντζιου. Επί της ουσίας έρχεται για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Γκάνεα δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού τιμ, κάτι που φανερώνεται και από την παρουσία του Σάκιτς στη θέση του.

Ακολουθήστε την σελίδα του metrosport.gr στο googlenews

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.