Το μεγάλο στοίχημα για Ουάρντα και ΠΑΟΚ

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2020

Διπλή επιβεβαίωση της αποκλειστικής ειδησεογραφίας της Metrosport για τον Ουάρντα και τον Δουβίκα. Ο Αιγύπτιος θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ του Δικεφάλου, ενώ για τον Δουβίκα, έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Βόλο για την αποκτησή του. Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στη «Μ» και στον Κωστα Πετρωτό, επιβεβαίωσε πλήρως τις κινήσεις που έχουν γίνει.


Για τον Ουάρντα και τον ΠΑΟΚ πρακτικά, υπάρχει ένα μεγάλο στοίχημα. Ο Αιγύπτιος καλείται, επιτέλους, να δείξει την αξία του στην Τούμπα και να πείσει (και τους πλέον άπιστους) πως μπορεί να σταθεί επάξια φορώντας αυτή τη φανέλα. Όπως κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στον Ατρόμητο (είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος), στην Λάρισα και στο πρώτο μισό της σεζόν που διανύουμε στον Βόλο, έτσι καλείται να δείξει στον ΠΑΟΚ τα πραγματικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Και να τιθασεύσει το ιδιόμορφο χαρακτήρα του, που του στέρησε την δυνατότητα να κάνει καριέρα στην Τούμπα.

Από την άλλη και ο ΠΑΟΚ, ως οργανισμός, πρέπει να βρεί τον τρόπο να αξιοποιήσει τον Ουάρντα για να προσφέρει πολλά περισσότερα έως το τέλος της σεζόν και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα, για την πλήρη αξιοποίηση, ενός περιουσιακού στοιχείου της ομάδας.

«Ο Ουάρντα και η πρόταση για Δουβίκα»

Ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του στη «Μ» επιβεβαίωσε πλήρως και τα δύο θέματα. Και είπε μεταξύ των άλλων: «Ο Ουάρντα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς επίσημα ο σύλλογος ζήτησε την επιστροφή του. Εγώ επειδή θεωρώ ότι είμαι φίλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και συγχρόνως με λένε Μπέο, έδωσα το πράσινο φως για να επιστρέψει. Με εμάς υπέγραψε είχε υπογράψει για έναν χρόνο. Επειδή μας τον έδωσε ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των καλών σχέσεων που έχουμε, εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ».

Ο Μπέος μίλησε και για τον Δουβίκα: «Έχει επίσημες προτάσεις στα χέρια του ο Βόλος τόσο από ομάδες του εξωτερικού όσο και από δυο ομάδες στην Ελλάδα, η μια από αυτές είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Δουβίκας κατά 90% θα συμφωνηθεί μέχρι τις 10-15 Ιανουαρίου να παραχωρηθεί. Τις επόμενες μέρες ίσως ανακοινωθεί και τον Ιούνιο θα πάει στην επόμενη ομάδα του. Μέχρι τον Ιούνιο θα είναι εδώ γιατί ο Βόλος διεκδικεί μια θέση στην εξάδα και τον θέλουμε κοντά μας».

Ακολουθήστε την σελίδα του metrosport.gr στο googlenews

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.