Ουάρντα, να (ξανά) η ευκαιρία σου

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2020

Η σχέση του ΠΑΟΚ με τον Ουάρντα έχει περάσει από πολλές φάσεις, η αλήθεια όμως είναι ότι ποτέ δεν κόπηκε οριστικά ο ομφάλιος λώρος. Σ’ αυτό, τον καθοριστικό ρόλο έπαιξε η τρομερή ποιότητα που έχει ως παίκτης και, πέρα από τις όποιες παρασπονδίες εκτός γηπέδων, φροντίζει να την θυμίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως έκανε στο τελευταίο παιχνίδι του 2020 που έδωσε με τον Βόλο κόντρα στην ΑΕΚ.

Ακριβώς πάνω σ’ αυτήν την λογική και με δεδομένο ότι η συμφωνία μεταγραφής του στην θεσσαλική ομάδα το καλοκαίρι είχε γίνει με τέτοιο τρόπο που ο ΠΑΟΚ, αν το θελήσει να μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς τρομερό κόστος (σε καμία περίπτωση δεν θα χρειαστούν οι 800.000 ευρώ που είχε δώσει στον Παναιτωλικό τον Ιανουάριο του 2017), το όνομά του έπεσε και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, πλην του Λάμπρου που επίσης επέστρεψε, ζήτησε και άλλον παίκτη για την μεσοεπιθετική γραμμή και από την στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι πολύ αξιόλογο για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ή δανεισμό, άναψε το «πράσινο φως» για τον Αμρ Ουάρντα, που τον θεωρεί πολύ ποιοτικό παίκτη.

Μάλιστα, φρόντισε χθες να επικοινωνήσει και με τον ίδιο τον 27χρονο μεσοεπιθετικό και να του δείξει ότι θέλει να συνεργαστεί μαζί του.

«Ψήθηκε» ο Αιγύπτιος

Ο Ουάρντα που η αλήθεια είναι ότι είχε φύγει με κάποια παράπονα το καλοκαίρι γιατί δεν πήρε την ευκαιρία του από τον Φερέιρα, φαίνεται ότι ψήθηκε από την συζήτηση με τον Γκαρσία και τα όσα άκουσε. Μάλιστα, σε επικοινωνία του με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τόνισε ότι προτιμά να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και να αφήσει στην άκρη την συζήτηση που έκανε και με τον Θόδωρο Καρυπίδη του Άρη (προφανώς για το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Βόλο).

Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν και άμεσα, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος σε επικοινωνία με την «Μ», επιβεβαίωνε χθες ότι ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτα πάνω χέρι για την περίπτωση του Ουάρντα βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει το καλοκαίρι (δεν αποκλείεται, εξάλλου, να δοθεί και κάποιος άλλος παίκτης δανεικός).

Το εντυπωσιακό με τον Ουάρντα είναι ότι στον ΠΑΟΚ έχει κάνει μόλις 36 συμμετοχές, με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, με Ίβιτς και Λουτσέσκου, ενώ στο ενδιάμεσο έχει πάει τρεις φορές δανεικός (δύο στον Ατρόμητο, όπου την σεζόν, 2017-2018 αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος και μία στην ΑΕΛ).

Πλέον του δίνεται μία ακόμη ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να απασχολεί μόνο με τις επιδόσεις του στο γήπεδο και φυσικά στον Γκαρσία να δείξει ότι μπορεί να γίνει… θηριοδαμαστής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.