O πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ διέρρηξε την έπαυλη του τραγουδιστή, πριν από την επέτειο του θανάτου του

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2020

Είναι μια επώδυνη εποχή του χρόνου για τον Fadi Fawaz, καθώς η Ημέρα των Χριστουγέννων σηματοδοτεί τέσσερα χρόνια από τότε που ο πρώην σύντροφός του και διάσημος τραγουδιστής, Τζορτζ Μάικλ, πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Fadi Fawaz φέρεται να έκανε διάρρηξη και να μπήκε στην έπαυλη του τραγουδιστή, ενώ βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση. Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία είπε στα βρετανικά μέσα, πως ο Fawaz ήταν σε σοκ και φώναζε «Δεν πάω εκεί, θα μείνω εδώ, θέλω να μείνω εδώ». Η αστυνομία προσπάθησε να τον ηρεμήσει ενώ δεν τον συνέλαβε καθώς δεν είχε προκαλέσει ζημιές στο σπίτι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 46χρονος πρώην κομμωτής ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι, αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016, όταν έφυγε από την ζωή ο Τζορτζ Μάικλ. Από τότε, η οικογένεια έχει στείλει επανειλημμένα εκκλήσεις στον Fadi, ζητώντας του να φύγει από το σπίτι, κάτι που ο ίδιος αρνιόταν συστηματικά. Τελικά ο Fadi εγκατέλειψε την έπαυλή αλλά δεν έπαψε να διεκδικεί ποτέ το «σπίτι» του, αφού μάλιστα είχε κάνει στο παρελθόν απόπειρες να το διαρρήξει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τζορτζ Μάικλ δεν άφησε τίποτα στην άνω των 120 εκατομμυρίων δολαρίων διαθήκη του στον Fawaz, που είχε αμφιλεγόμενες σχέσεις με ορισμένους συγγενείς του τραγουδιστή.

Πηγή: reader.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.