Ιβάν, προχώρα μην κάνεις βήμα πίσω

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ απάντησε χθες με μία άκρως επιθετική ανακοίνωση στην «επίθεση» που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό με αστήριχτες κατηγορίες και παραποιημένα συμβάντα.


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέγραψε χαρακτηριστικά πρόσωπα και γεγονότα που αναδεικνύουν το άθλιο «ερυθρόλευκο» παρασκήνιο που έχει στηθεί εδώ και αρκετά χρόνια και παράλληλα έδειξε τη αποφασιστικότητά της πλέον να μην μένει τίποτα αναπάντητο.

Αυτό είναι που θέλει και ο απλός ΠΑΟΚτσής: Όσα δηλώνονται ως πρόθεση να γίνουν και πράξη, γιατί όλοι έχουν ενοχληθεί από τον βρώμικο πόλεμο του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό από την ώρα που ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη ισχύος κατακτώντας το νταμπλ.

Είναι, λοιπόν, ιερή υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

-Να κάνει, όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της, μηνύσεις σε όσους έχουν βαλθεί να δυσφημήσουν συκοφαντικά τον ΠΑΟΚ με την σκευωρία της «απόπειρας δωροδοκίας». Οι κατήγοροι να γίνουν ύποπτοι για τις Αρχές και να φτάσει η υπόθεση μέχρι το τέρμα. Ήδη η ΠΑΕ χθες, δήλωσε ότι έχει ήδη παραθέσει στοιχεία που δίνουν τις απαντήσεις στα επίμονα ερωτήματα που θέτει στον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» δεν απαντούν.

-Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην Εφέσεων για την υπόθεση της περιβόητης «πολυιδιοκτησίας», να κυνηγήσει νομικά όσο δεν πάει όλους όσοι «έστησαν» την εν λόγω υπόθεση. Είναι γνωστό πώς άρχισε όλη αυτή η υπόθεση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Αυγενάκη και χρειάστηκε να φτάσει μέχρι το CAS για να αρχίσει ο ΠΑΟΚ να βρίσκει το δίκιο του. Οι μηνύσεις στους υπαίτιους, όπως τις σχεδιάζει η ΠΑΕ, είναι το αυτονόητο.

Ακόμη, δεν πρέπει να «παγώσει» η έρευνα που ήδη έχει διαμηνύσει ότι κάνει η ΠΑΕ για την διαπλοκή του Ολυμπιακού με άλλες ομάδες. Να προχωρήσει σε ανελέητο κυνηγητό προβαίνοντας σε καταγγελία για την κυριαρχική επιρροή που αρκεί σε άλλους συλλόγους. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από άπλετο φως και αυτό μπορεί να χυθεί μόνο με την παρέμβαση του ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.