Πρώτη ανάρτηση Ουαγκέ από το νοσοκομείο: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός, ευχαριστώ ΠΑΟΚ και Μπαρτσελόνα»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2020

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη ο Μούσα Ουαγκέ καθώς σε προσπάθεια του να σώσει το γκολ, χτύπησε σοβαρά το γόνατο του στο δοκάρι και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για εννέα μήνες!

Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται στην Βαρκελώνη για την αποθεραπεία του ενώ υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για την επιδιόρθωση της ζημιάς που υπέστη στον επιγονατιδικό τένοντα.

Με μια ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας τους καθώς και να ευχαριστήσει τον ΠΑΟΚ αλλά και τους οπαδούς για την στήριξη.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Γεια σε όλους! Απλά θέλω να ξέρετε πως είμαι καλά και ήδη στον δρόμο για την επάνοδό μου. Θα χρειαστεί χρόνος, ωστόσο θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ! 

Ευχαριστώ πολύ το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, της Μπαρτσελόνα, τους συμπαίκτες μου καθώς και τους οπαδούς για τις ευχές και την υποστήριξη μετά τον τραυματισμό μου». 

Μάλιστα, ήδη έρχονται τα πρώτα σχόλια από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και συμπαίκτες του, τον Χρήστο Τζόλη, αλλά και τον Δημήτρη Πέλκα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.