Σκέψεις Ιβάν για μέτωπο κατά Κλάτενμπεργκ!

Κώστας Πετρωτός17 Δεκεμβρίου 2020

Είναι έντονα ενοχλημένος από την διαιτησία του Νιχάους και την στάση του Κλάτενμπεργκ ο Ιβάν Σαββίδης και το «καλά παιδιά τέλος» θα εκφραστεί μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες.

Με βάση πληροφορίες που έρχονται από ανθρώπους-εκτός ΠΑΟΚ-που βρίσκονται κοντά στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, η άρση εμπιστοσύνης που δηλώθηκε επίσημα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ τον έχει οδηγήσει σε σοβαρές σκέψεις για την δημιουργία ενός μετώπου που μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας.

Συγκεκριμένα και με δεδομένο ότι η επιλογή του Κλάτενμπεργκ προήλθε από κοινή συναίνεση του «big-4», ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά την προσέγγιση του Δημήτρη Μελισσανίδη (δεν αποκλείεται να έχει ήδη γίνει η πρώτη επαφή), ίσως και του Γιάννη Αλαφούζου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο ίδιος, το βράδυ της Κυριακής μίλησε για μία κατάσταση παρόμοια όπως το 2016 και τον Παπά στο αλησμόνητο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το σίγουρο είναι ότι από το βράδυ της Κυριακής, ο Ιβάν Σαββίδης έχει αφήσει στην άκρη τους ήπιους τόνους και ετοιμάζει μεγάλη επίθεση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.