Τους «έφτυσε» ο Κονσεϊσάο με το: «ΠΑΟΚΑΡΑ για πάντα»!

Δημήτρης Μπούζας12 Δεκεμβρίου 2020

Είναι για να τους λυπάσαι. Τόσο γελοίοι και μικρόψυχοι; Τόσο φτηνοί και συμπλεγματικοί; Δεν είχαν το κουράγιο να ακούσουν τα όσα θετικά είπε για τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Πόρτο; Μετά το αγωνιστικό ξεφτιλίκι είχαμε και το αντίστοιχο δημοσιογραφικό. Δόθηκε γραμμή να εξαφανιστεί ότι πρόσθεσε στο περιθώριο του αγώνα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και αφορούσε τον δικέφαλο του βορρά. Κόπηκε το εκκωφαντικό φινάλε των δηλώσεων του με εκείνο το παρορμητικό και απόλυτο: «ΠΑΟΚΑΡΑ για πάντα». Προφανώς τους τάραξε όλους και αντέδρασαν τόσο άτσαλα, τόσο κομπλεξικά, τόσο φτηνά και απροσχημάτιστα. Επιχείρησαν μια κατάπτυστη λογοκρισία και αυτογελοιοποιήθηκαν για μια ακόμη φορά. Προφανώς το έκαναν μεθοδευμένα και συνεννοημένα για να μην πληγώσουν την πελατεία τους και ιδιαίτερα κάποιους κρετίνους που αναστατώνονται και μόνο στο άκουσμα της λέξης ΠΑΟΚ. Εντοπίστηκε πολύ γρήγορα όμως η νέα αθλιότητα τους, με συνέπεια η κοινή γνώμη να προσθέσει στο βεβαρημένο ήδη μητρώο τους, άλλη μία επιβεβαίωση της γνωστής διαχρονικής συμπεριφοράς τους. Το ίδιο γρήγορα όμως μαζί με το ξεμπρόστιασμα ήρθε και η ντροπή για όλους όσους συμμετείχαν (το σύνολο των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου) σε αυτή την αξιοθρήνητη ενέργεια.


Ο Γκαρσία είδε αυτό που ήθελε

Έκλεισε τον κύκλο των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ. Στον αγώνα που έληξε ισόπαλος, οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν αυτό που ήθελαν (την πρωτιά δηλαδή στον όμιλο) και οι γηπεδούχοι χωρίς να έχουν ιδιαίτερα κίνητρα, περιορίστηκαν σε ένα πλάνο που αποσκοπούσε αποκλειστικά να διαπιστωθεί σε ποιο σημείο αγωνιστικής ετοιμότητας βρίσκεται το ασπρόμαυρο ρόστερ και ιδιαίτερα κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες ενόψει της κυριακάτικης σημαντικής αναμέτρησης. Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε την ευκαιρία να δει αυτό που ήθελε, αλλά επιπρόσθετα και να δώσει την αντίστοιχη ευκαιρία εμπειριών σε νέα ταλαντούχα παιδιά. Το παιχνίδι κινήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς, από τη στιγμή που δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τη μία από τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη και με την είσοδο ιδιαίτερα του Ζίβκοβιτς άναψε. Με συνέπεια να δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες φάσεις, που του έδωσαν τόνο και χρώμα.

15 μέρες για τις μπούκες και τα μπούλινγκ

Σίγουρα θα πληροφορηθήκατε τις ποινές που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στους πρωταγωνιστές της μπούκας του Σαββάτου στο Φάληρο. Σε αυτούς δηλαδή που πήγαν καροτσάκι τον διαιτητή στο ημίχρονο και εκφοβίζοντας τον, τον μετέτρεψαν σε έναν άβουλο και κατατρομαγμένο ρέφερι, με συνέπεια τα σφυρίγματα να είναι 100-0 υπέρ των γηπεδούχων. Κρατηθείτε στη θέση σας: 15 μέρες (!) στον Βασίλη Τοροσίδη και στον Ευάγγελο Μπαλόκα. Επιστροφή δηλαδή σε δύο εβδομάδες στους αγωνιστικούς χώρους, για να συνεχίζουν τις μπούκες και τα μπούλινγκ. Αν είναι δυνατόν!

ΥΓ: Άψογη λενε όλοι η διαδικασία στη δίκη που αφορά τη σκευωρία της πολυιδιοκτησίας. Να συμφωνήσω με αυτά τα τυπικά. Ακόμη και με τα προβλεπόμενα όπως λένε, ότι δεν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Θα διαφωνήσω όμως κάθετα σε κάτι και που πιστεύω ότι είναι το δάσος και όχι το δέντρο. Και αυτό δεν είναι άλλο από το να κάθεται στην έδρα και να προεδρεύει δικαστής, ο οποίος είναι συναισθηματικά δεμένος με έναν από τους δύο αντιδίκους. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή στην αγωγή του Ολυμπιακού εναντίον του ΠΑΟΚ να παρίσταται και να προϊσταται ο εφέτης που οι δύο κόρες του ήταν αθλήτριες των ερυθρολεύκων. Απλά πράγματα και με όποια απόφαση και αν παρθεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.