Δείξτε ποιοι είστε

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2020

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που στέλνει η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ σε όλους τους παίκτες αναφορικά με τα παιχνίδια που ακολουθούν. Ειδικά για το αυριανό, κόντρα στην Γρανάδα, το οποίο κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι, οι παίκτες που θα επιλεχθούν για να αγωνιστούν από την τεχνική ηγεσία, είτε είναι έμπειροι, είτε είναι νέοι, πρέπει να βγάλουν πρόσθετο εγωϊσμό. 


Θεωρείται δεδομένο πως ο Γκαρσία θα επιχειρήσει αλλαγές προσώπων στο βασικό σχήμα, καθώς ακολουθεί και το ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και εκεί θέλει να έχει φρέσκους τους παίκτες που θα επιλέξει για το βασικό σχήμα. Εναντίον της Γρανάδας, υπάρχει μία πρόκληση, στην οποία πρέπει να ανταποκριθούν όλοι όσοι συμμετέχουν. Ποια είναι αυτή; Απαγορεύεται η αδιαφορία, οι παίκτες πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία, να την αξιοποιήσουν και να επιβεβαιώσουν πως είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, στις δύο εγχώριες διοργανώσεις στις οποίες έχει στόχους ο Δικέφαλος.

Πρόσφατο ήταν το «μήνυμα» που έστειλε η τεχνική ηγεσία με τον αποκλεισμό των Βαρέλα και Μπίσεσβαρ από την αποστολή της αναμέτρησης με τον Αστέρα. Όχι ασφαλώς γιατί δεν τους πιστεύει, αλλά διότι πρέπει να παίζουν σε κάθε ματς, σαν να είναι τελικός. Αυτό είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα που αναφέρουμε. Υπάρχουν όμως και οι νέοι που περιμένουν. Ο Λύρατζης που λογικά προορίζεται για μία από τις δύο θέσεις στα άκρα της άμυνας, ο Κούτσιας που περιμένει την ευκαιρία του και καλείται να την αξιοποιήσει, ακόμη και ο Κωνσταντέλιας. Και ο Τσόλακ πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, στη κορυφή της επίθεσης, αντί του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Αναφέραμε ενδεικτικά ορισμένα ονόματα παικτών, έμπειρων και νέων, για να γίνει ακόμη πιο κατανοητό, πως η τεχνική ηγεσία, είναι διατεθειμένη (όπως είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή στο ρεπορτάζ της Metrosport) να δώσει ευκαιρίες σε όλους. Να αυξηθεί ο ανταγωνισμός, να αξιοποιήσουν όλοι τις συνθήκες που υπάρχουν.

Πρέπει να δείξουν ποιοι είναι, να δώσουν την ευκαιρία στον Γκαρσία να τους επαναξιολογήσει, όπως είχαμε αναφέρει σχετικά. Το rotation στο παιχνίδι, θεωρείται επιβεβλημένο. Το ματς είναι σημαντικό καθώς σε περίπτωση νίκης ο ΠΑΟΚ θα βάλει 570.000 ευρώ στα ταμεία του και παράλληλα θα βελτιώσει την θέση του στο ranking της UEFA, καθώς θα προστεθούν 2.000 βαθμοί στον Δικέφαλο και θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στην κλήρωση του ερχόμενου καλοκαιριού. Κάθε άλλο αποτέλεσμα, θεωρείται απαγορευτικό για τον Δικέφαλο.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.