To παράπονο με το οποίο «έφυγε» ο Μαραντόνα - Τα τελευταία του λόγια

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2020

Θλίψη έχει προκαλέσει στην ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινότητα, ο θάνατος του σπουδαίου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στην οικία του.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τις τελευταίες ώρες του «Ντιεγκίτο» πριν φύγει από την ζωή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Clarin», ο Μαραντόνα σηκώθηκε στις 10 το πρωί, ωστόσο αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κι επέστρεψε άμεσα στο κρεβάτι.

Γύρω στο μεσημέρι, η γειτονιά του Σαν Αντρες, στα σύνορα μεταξύ Tigre και Escobar είχε γεμίσει με μισή ντουζίνα ασθενοφόρα. Όλοι οι διασώστες των ασθενοφόρων προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον Ντιέγκο, όμως οι απινιδωτές και οι δεκάδες προσπάθειες ανάνηψης δεν μπόρεσαν να τον σώσουν.

Ο γιατρός του, ο ψυχολόγος του και η ψυχίατρός του ανέλυαν το πλάνο «επιστροφή στην Κούβα». Ο Ντιέγκο λάτρευε την Κούβα, ήταν η χώρα του αγαπημένου του Φιντέλ και εκεί παρέμεινε για περίπου 20 χρόνια ώστε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Ο Μαραντόνα πέθανε έχοντας δυο μεγάλους καημούς. Ο πρώτος, που δεν μπόρεσε να ξανασμίξει στα τελευταία γενέθλιά του (τον περασμένο Οκτώβριο, 30) με όλα τα παιδιά του: Dalma Nerea, Gianinna Dinorah, Jana, Diego Fernando και Diego Jr. (ο πρωτότοκος που δεν μπορούσε να έρθει από τότε που νοσηλεύτηκε με Covid-19 στη Νάπολη), καθώς και ότι δεν είδε τον αγαπημένο εγγονό του Benjamín Agüero Maradona, τον γιο που είχε η «Gianni» με τον Σέρχιο Αγουέρο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.