Η PSV προσθέτει… 37 εκ. ευρώ στο ρόστερ της κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2020

Επιμέλεια: Πέτρος Παπανικολάου

Ούτε λίγο ούτε πολύ συνολικά οκτώ παίκτες της PSV δεν ταξίδεψαν στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League λόγω κορωνοϊού με τον προπονητή της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ, να αναγκάζεται να πάρει μαζί του και ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στο προσεχές ματς του Δικεφάλου, καθώς οι ποδοσφαιριστές ανάρρωσαν και βρίσκονται κανονικά στην διάθεση της ομάδας. Ο λόγος για τους Γκάκπο, Ντάμφρις Μπάουμγκαρτλ, Χέντρικ, Μίλερ, Πιρόε και Φίρχεφερ.

Η συνολική αξία αυτών των ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με το transfermarkt, ανέρχεται στα 37 εκατομμύρια ευρώ! Μόνο ο Γκάμπο και ο Ντάμφρις - ο οποίος είναι και αρχηγός της Αϊντχόφεν- αξίζουν 25 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά στην ενδεκάδα του αγώνα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η χρηματιστηριακή αξία της ομάδας ανέρχεται στα 161 εκατομμύρια ευρώ, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ, είναι… 100 εκατομμύρια κάτω και στα 61!

Ένα παιχνίδι λοιπόν που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από πλευράς ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία, καθώς προστίθενται ακόμη πιο ποιοτικοί παίκτες που μπορούν να αναβαθμίσουν και να αλλάξουν την εικόνα την Ολλανδικής ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.