Forthnet: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Δ. Τζελέπης

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2020

Στη λύση της συνεργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, προχώρησε το Δ.Σ. της Forthnet, κατόπιν της απόκτησης συμμετοχής από τo United Group σε ποσοστό που ανέρχεται περίπου στο 80% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ της Forthnet εξέλεξαν ομόφωνα τον Δημήτριο Τζελέπη, (μέχρι πρότινος Chief Financial Officer της εταιρείας), ως νέο μέλος και αντικαταστάτη του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ανασυγκροτώντας το Δ.Σ.. Μετά από επικοινωνία με το νέο μέτοχο και αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι ως άνω διαδικασίες, τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (με εξαίρεση το νεοεκλεγέντα αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Δημήτριο Τζελέπη) υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Ο κ. Τζελέπης, γεννηθείς στην Πάτρα το 1967, διαθέτει MBA in Finance από το Cass Business School, Λονδίνο και πλούσια εργασιακή εμπειρία κυρίως σε τηλεπικοινωνίες και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Μέχρι στιγμής έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης σε μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες και τράπεζες (Procter & Gamble, Merrill Lynch, NBG Group, Alpha Bank, OTE Group κλπ.) ενώ από το 2018 εργάζεται στη Forthnet ως οικονομικός διευθυντής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία εξαμήνου 2020 η Forthnet στο τέλος του περασμένου Ιουνίου διέθετε 873 .000 συνολικές συνδρομές και 650.000 μοναδικούς πελάτες, ενώ οι ενεργοί συνδρομητές broadband έκλεισαν στις 550.000, εκ των οποίων οι 92.000 αφορούν συνδρομές NGA. Η συνδρομητική βάση Pay TV (NOVA) διέθετε 456.000 συνδρομητές, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών λιανικής και χονδρικής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.