Από τα αλώνια στα σαλόνια…

Νίκος Κουλιανός18 Νοεμβρίου 2020

- Η μάχη της Εθνικής μας με την Σλοβενία στη Ριζούπολη, έχει χαρακτήρα τελικού. Με νίκη ανεβαίνουμε επίπεδο, φεύγουμε από τα αλώνια και μπαίνουμε στον ποδοσφαιρικό …πολιτισμό. Η αλήθεια είναι ότι η Εθνική Ελλάδος μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και ψάχνει ένα στήριγμα για να κοιτάξει ψηλά. Το ματς με την παρέα του Όμπλακ και του Ίλισιτς είναι ένα από αυτά. Άσο το βλέπω συνδυαστικά με under 3.5, για καλύτερη απόδοση.


- ΒΕΛΓΙΟ – ΔΑΝΙΑ: Στο «Ντέιν Ντεφ» του Λέουβεν θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο, καθώς η Δανία με διπλό κλέβει την πρωτιά από το λογικό φαβορί του ομίλου. Ξεκάθαρα το Βέλγιο έχει την κατάσταση στα…πόδια του, ωστόσο θεωρώ ότι πρέπει να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ για να νικήσει την σκληροτράχηλη Δανία. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, έχει αξία.

- ΑΓΓΛΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι ,καθώς η Αγγλία με την ήττα στο Λέουβεν με 2-0 έχασε και τις τελευταίες της ελπίδες να διεκδικήσει την πρωτιά. Μέσα στο άδειο «Γουέμπλεϊ» θα ψάξει μια νίκη γοήτρου απέναντι στην Ισλανδία, που θα ψάξει να πάρει τον βαθμό της τιμής. Ανοιχτό ματς περιμένουμε χωρις σκοπημότητες από τις δύο ομάδες και η βασική μας σκέψη είναι αρχικά το over, και μετά με ρίσκο το over 3.5!

- ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Τίποτα δεν εξαρτάται από τις δύο ομάδες στο σημερινό παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ισοπαλία τους καταδικάζει και δίνει το εισιτήριο ξεκούραστα στην Ιταλία. Με δεδομένο ότι κυνηγούν μόνο την νίκη, και συνάμα καλά μαντάτα από την Βοσνία, περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Ξεκινάμε από το αμφίσκορο και προχωράμε και στον…combo!

- ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ: Από την μία έχουμε την Ουγγαρία, που είναι σε τρομερή κατάσταση, είναι αδιάφορη και πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα τελικό του Euro και από την άλλη μια Τουρκία που δεν παίζει καλά δέχεται γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της, αλλά καίγεται για την νίκη. Αν μάλιστα δεν καταφέρει να κερδίσει η Ρωσία τους Σέρβους κατακτά και την πρωτιά. Δεν θα μπούμε σ αυτό το σκεπτικό καθώς η η βασική μας σκέψη είναι να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Ξεκινάμε με το γκολ/γκολ και προχωράμε…

- ΟΥΑΛΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Τελικό για την πρωτιά έχουμε και στο Κάρντιφ. Η Ουαλία την κατακτά και με την ισοπαλία, ενώ η εξαιρετική Φινλανδία κάνει την δουλειά της μόνο με διπλό. Έχοντας εικόνα των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα θεωρώ ότι το σετάκι αποδόσεων αδικεί τον Πόύκι και την παρέα του. Θα ρίξω μια τουφεκιά στο διπλό, οι πιο συντηρητικοί μπορούν να κολλήσουν δίπλα και το χινάρι!


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.