Λάτιν «μάχη» για το «10» στον Άρη

Μάνος Χατζάκης17 Νοεμβρίου 2020

Ποιος θα πάρει τη φανέλα με το «10»; Ο Ματέο Γκαρσία είναι ο παίκτης, που έχει στην πλάτη το εν λόγω νούμερο, ωστόσο ο Φακούντο Μπερτόγλιο, από την αρχή της χρονιάς, παίζει ως επιτελικός.

Αμφότεροι, θέτουν υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της θέσης και η τεχνική ηγεσία θα σκεφτεί αρκετά έως ότου πάρει απόφαση. Ο πρώτος παίζει συνήθως στα άκρα, όμως, στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δοκιμάστηκε, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ως 10άρι και τα πήγε αρκετά καλά. Σε τέτοιο βαθμό, που να βάζει τον προπονητή του στον... πειρασμό να τον ξεκινήσει ως play maker, καθώς οι επιλογές στα άκρα είναι -ούτως ή άλλως- αρκετές.

Την ίδια στιγμή, ο Μπερτόγλιο μετά την απουσία του επανέρχεται δυναμικά, καθώς στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, βρισκόταν σε καλή κατάσταση, δείχνοντας διάθεση να πάρει θέση στην 11άδα. Η -μέχρι στιγμής- παρουσία του Μπερτόγλιο είναι καταλυτική, μιας και ο λάτιν μέσος κάνει αθόρυβη, αλλά ουσιαστική δουλειά, γεγονός που εκτιμά και ο προπονητής του.

Η απόφαση για το ποιος από τους δύο πάρει -ουσιαστικά- τη φανέλα με το «10» θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, αλλά και το ποιοι ποδοσφαιριστές θα επιλεγούν, τελικά, στις πτέρυγες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.