«Πάγωσαν οι διαπραγματεύσεις, περιμένουμε πρόταση του Άρη»

Μάνος Χατζάκης16 Νοεμβρίου 2020

Προτεραιότητα στον Άρη, παραχωρεί ο Λεονάρντο Κοναρτσίνι, όσον αφορά τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ, για την επέκταση στο συμβόλαιο του Λούκας Σάσα. Ο βραζιλιανο-ιταλός ατζέντης αποκάλυψε στη «Μ» το στάδιο των συζητήσεων, εξηγεί γιατί έδωσε τον λόγο του στους διοικούντες και έθεσε το χρονικό πλαίσιο για την κατάληξη των επαφών.


«Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη ξεκίνησαν πριν δύο μήνες. Υπήρξε εκατέρωθεν διάθεση για την παραμονή του Σάσα, εκ τότε όμως, δεν παρουσιάστηκε εξέλιξη, καθώς συνέβησαν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, τα οποία συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις, όπως για παράδειγμα ο Άγγελος Χαριστέας. Σας διαβεβαιώ ότι πρόθεσή μας είναι να περιμένουμε τον Άρη», ανέφερε ο Κοναρτσίνι και στη συνέχεια έδωσε την εξήγηση, θέτοντας παράλληλα το χρονικό όριο για το τέλος των συζητήσεων:

«Δεσμεύτηκα στους ανθρώπους της εταιρείας ότι δεν θα μιλήσω με άλλη ομάδα, έως ότου πάρουμε στα χέρια μας την τελική πρόταση. Στην ουσία, αυτό περιμένουμε. Θέλουμε να δούμε την προσφορά του Άρη και αναλόγως να απαντήσουμε. Από 1ης Ιανουαρίου, ο πελάτης μου έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα, άρα θα κοιτάξουμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας, εφόσον έως τότε δεν παρουσιαστεί εξέλιξη».

Ο πετυχημένος ατζέντης θεωρεί ότι σημαντικό ρόλο, εκτός της τελικής πρότασης του Άρη, μπορεί να παίξει και το γεγονός ότι ο Σάσα περνά καλά στην ομάδα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη.

«Ο Λούκας βρίσκεται εδώ και 1,5 χρόνο στη Θεσσαλονίκη και δεν σας κρύβω ότι του αρέσει η ιδέα να παραμείνει στον Άρη και την πόλη. Οφείλω να το τονίσω. Νιώθει ωραία, είναι αποδεκτός και έχει αναπτύξει ισχυρή σχέση με το club. Είναι από τις λεπτομέρειες που, κάποιες φορές, καθορίζουν τις καταστάσεις σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις».

Τελευταία, υπήρξαν δημοσιεύματα στον Τύπο, τα οποία ανέφεραν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς τον Σάσα. Ο Κοναρτσίνι, είπε σχετικά:

«Ξέρουμε ότι ομάδες από την Ελλάδα ενδιαφέρονται για τον Σάσα, γιατί έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι και τον παρακολούθησαν αρκετά... μάτια. Δεν είναι μόνο οι δυνατές ομάδες των Αθηνών. Υπάρχουν τέσσερις-πέντε σύλλογοι, από την Τουρκία, όπως και από άλλα Πρωταθλήματα, που μας χτύπησαν την πόρτα. Επαναλαμβάνω, όμως, πως ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο και περιμένουμε την κατάθεση προσφοράς. Μέχρι να συμβεί αυτό, δεν θα μιλήσουμε με άλλη ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.