Κρούσμα κορωνοϊού στο J2US – Σε καραντίνα όλοι οι συντελεστές

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2020

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε παίκτρια του J2US η οποία έσπευσε να ενημερώσει την παραγωγή του μουσικού σόου για την κατάσταση της υγείας της.

Ο λόγος για την Πηγή Δεβετζή που νωρίτερα μέσα από συνέντευξη της διηγήθηκε το πως «χτυπήθηκε» από τον ιό, με αποτέλεσμα όλοι οι συντελεστές έσπευσαν να κάνουν το τεστ σε ιδιωτικό κέντρο, το οποίο βγήκε αρνητικό και να αναγκάζονται να μείνουν σε καραντίνα μέχρι να κάνουν και το επαναληπτικό τεστ σε μία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη έχεις ως εξής:

«Καλημέρα, σε ένα μουδιασμένο Σαββατοκύριακο υπάρχει και μια πολύ καλή είδηση, μέχρι τώρα 230 τεστ για τον COVID είναι όλα αρνητικά, συνεχίζουμε γερά και δεν είμαστε just the two of us αλλά όλοι μαζί ένα!». Ο Νίκος Κοκλώνης με προηγούμενη ανάρτησή του στο Instagram χθες, ενημέρωσε πως η κορυφαία αθλήτρια είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, αναδημοσιεύοντας την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε και ο σταθμός OPEN. «Η Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε στο show Just the 2 of us, με αίσθημα ευθύνης, μας ενημέρωσε σήμερα πως βρέθηκε θετική στη νόσο Covid-19. Η Ολυμπιονίκης μέχρι σήμερα είναι ασυμπτωματική», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί πως στο J2US η Πηγή Δεβετζή θα τραγουδούσε μαζί με την Έφη Σαρρή. Πλέον, αναζητείται το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.