ΠΑΟΚ: Ψάχνουν ομάδα για νέο δανεισμό των Γαϊτανίδη, Λύρατζη

Κώστας Πετρωτός29 Ιουλίου 2020

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει ουσιαστικά από σήμερα στην νέα σεζόν, καθώς ένα πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ αύριο το απόγευμα θα γίνει και η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Η δουλειά των επόμενων ημερών θα έχει ως κύρια στόχευση ο Δικέφαλος να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο νοκ άουτ παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League και μία ακόμη απόδειξή αυτής της επιλογής είναι ότι ήδη έχουν αρχίσει να λαμβάνονται αποφάσεις για τους παίκτες που υπολογίζονται για το ρόστερ, χωρίς να δοθεί κάποιος χρόνος στο να γίνει σκανάρισμα όλου του έμψυχου δυναμικού.

Πάνω σ’ αυτή την λογική, ο Όλαφ Ρέμπε ήδη έχει αρχίσει να αναζητά ομάδες για να πάνε δανεικοί δύο παιδιά με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, ο Αντώνης Γαϊτανίδης και ο Λευτέρης Λύρατζης. Ο 20χρονος φορ ήταν η αποκάλυψη της περσινής προετοιμασίας, ωστόσο, στην συνέχεια ο Αμπέλ Φερέιρα δεν του έδωσε ευκαιρίες, ενώ ήταν άτυχος όταν στο δεύτερο μισό της περιόδου πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Αρχικά είχε έναν τραυματισμό στον ώμο και στην συνέχεια… ελέω κορωνοϊού διακόπηκε το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε μία γεμάτη σεζόν στον Βόλο (27 συμμετοχές και 1 γκολ), αφήνοντας το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και για τον 20χρονο δεξιό μπακ, κρίθηκε καλύτερο να αναζητηθεί ομάδα για να συνεχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής που δύσκολα θα έβρισκε στον τωρινό ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες στην Τούμπα βρέθηκε ο νέος πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για να συζητήσει για νέους δανεισμούς παικτών από τον ΠΑΟΚ και είναι πολύ πιθανό να έθεσε και το θέμα της παραμονής του Λυρατζη στην θεσσαλική ομάδα για δεύτερη σεζόν.

Πάντως, οι υπόλοιποι δανεικοί πέρυσι στον Βόλο (Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Διαμαντής και ο Μελίσσας, θα πάρουν μέρος κανονικά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.