Ποντάρισμα στο κίνητρο

Νίκος Κουλιανός22 Ιουλίου 2020

Το φινάλε της Championship,το φινάλε στη Ρωσία αλλά και τα τελευταία ματς στο γειτονικό Campionato, κερδίζουν την μερίδα του λέοντος στο σημερινό μας κουπόνι. Χωρίς περιττά σχόλια, πάμε να δούμε αναλυτικά τα ματς που ξεχωρίσαμε.

-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΝΤΕΡΜΠΙ: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον είναι αυτό, καθώς η Μπέρμιγχαμ ψάχνει ουσιαστικά την νίκη παραμονής χωρίς να την ενδιαφέρει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Μπορεί να κάνει την δουλειά της ακόμα και με ισοπαλία,ωστόσο θεωρώ δεν θα το ρισκάρει. Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα σέρνεται εδώ και καιρό. Το ευχάριστο είναι ότι και η Ντέρμπι,πετάει χαρταετό εδώ και καιρό, άσος.

-ΛΟΥΤΟΝ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον έχουμε κι εδώ. Η Λουτόν παίζει τα ρέστα της. Δείχνει σφυγμό και μαχητικότητα εδώ κι ένα μήνα, ωστόσο παλεύει «με νύχια και με δόντια». Με νίκη έχει βάσιμες ελπίδες ,ωστόσο η Μπλάκμπερν δείχνει ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν. Περιμένω εύκολα ή δύσκολα να μιλήσει η ανάγκη επιβίωσης.

-ΛΙΝΤΣ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον έχουμε και στο «Ελαντ Ρόουντ»,καθώς η Λιντς είναι ήδη στα σαλόνια της Premier League, ως πρωταθλήτρια. Ωστόσο η Τσάρλτον θα παίξει για το τομάρι της. Για να σωθεί θέλει μόνο τρίποντο και την ίδια ώρα να μην κερδίζει σίγουρα η Λούτον και η Μπάρνσλεϊ. Το άσχημο για τους Λονδρέζους είναι ότι η Λιντς δεν χαρίζεται σε κανέναν και σκοράρει κατά ριπάς. Περιμένω καλό ματς και η βασική μας επιλογή είναι ο combos!

-ΠΑΡΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ: Η Πάρμα μετά την καραντίνα δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης, παίζει ελεύθερα, χωρίς άγχος και κάνει όλα τα παιχνίδια της ροντέο. Η Νάπολι με τον Γκατούζο στον πάγκο, είναι διαρκώς με... το πόδι στο γκάζι. Ο Ιταλός τεχνικός, παρότι η Νάπολι αδιάφορη εδώ και καιρό ζητά σοβαρότητα, καθώς θέλει να τερματίσει όσο το δυνατό ψηλότερα. Περιμένω καλό ματς και πάλι. Πρώτη μας σκέψη το g/g & over…Στην συνέχεια κοιτάμε προς τα δεξιά.

-ΛΕΤΣΕ – ΜΠΡΕΣΙΑ: Τελικός! Η Λέτσε δεν τα κατάφερε στην Γένοβα,γνώρισε την ήττα με 2-1 και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Το ματς με την Μπρέσια είναι από τα λεγόμενα must win, αν θέλει να αγωνίζεται και την νέα σεζόν στα μεγάλα σαλόνια. Η Μπρέσια παρότι μαθηματικά δεν έχει πέσει, παίζει ανοιχτά χωρίς άγχος και πίεση. Άσος εποχιακός!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.