ΠΑΟΚ, τους τσάκισες

Γιώργος Καστάνης13 Ιουλίου 2020

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε αρχικά, την πρώτη «μάχη» σε δικαστικό επίπεδο, του επιστράφησαν οι επτά βαθμοί που του είχαν κλαπεί από τα τέλη Ιανουαρίου με εκείνη την ανεκδιήγητη απόφαση της Ε.Ε.Α και στη συνέχεια οι παίκτες με τον Φερέιρα, έδωσαν μία μεγαλοπρεπέστατη απάντηση μέσα στο γήπεδο.

Αλωσαν το Καραϊσκάκη, όπως έχουν συνηθίσει να το κάνουν τα τελευταία χρόνια, έριξαν στο «καναβάτσο» τον Ολυμπιακό, του στέρησαν το αήττητο Πρωτάθλημα και βροντοφώναξαν πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσεως που οδηγεί στα προκριματικά του CH.L.

ΠΑΟΚ, τους τσάκισες χθες το βράδυ. Έδειξες γιατί σε φοβούνται, γιατί τρέμουν την ύπαρξή σου, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή η ομάδα είναι ικανή να διεκδικήσει πολλά περισσότερα, από όσα μπορεί να πετύχει έως το τέλος της σεζόν. Δεν είναι της στιγμής να αναλύσουμε τι έγινε τους τελευταίους μήνες και πως ο ΠΑΟΚ έχασε δύο τίτλους. Είναι όμως λογικό να αναφέρουμε, πως αυτός ο ΠΑΟΚ δικαιούταν πολλά περισσότερα, παρά τα λάθη που έγιναν, τους χειρισμούς από τον προπονητή κατά την διάρκεια της σεζόν που έκανε αρκετά πειράματα και έδειξε πως είναι ζωντανός.

Μέσα σε τρείς ημέρες, όλα άλλαξαν. Και αυτό φάνηκε και από την ανταπόκριση της ομάδας. Άλλος ΠΑΟΚ ήταν ο χθεσινός, με παίκτες μαχητές, που ήξεραν τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και εν τέλει το κατάφεραν.

Ο Δικέφαλος θα μπορούσε, εκτός από το καταπληκτικό σε συνδυασμό γκολ του Μιχάι, να σκοράρει πολύ νωρίτερα. Όταν ο Μανούχος αρνήθηκε καθαρό, ολοκάθαρο πέναλτι στον Μπίσεσβαρ, όταν ο Σεμέδο του πάτησε το πόδι μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο άξονας ήταν εξαιρετικός, με τους Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί, ο Πασχαλάκης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του, ο Μπίσεσβαρ από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος, όμως συνολικά η εικόνα της ομάδας ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Τώρα πλέον ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο, μπορεί να πάρει «διπλό» και μέσα στο ΟΑΚΑ και να τελειώσει μια και καλή την δεύτερη θέση που οδηγεί στο CH.L.

Αήττητο Πρωτάθλημα και Νταμπλ έχει κατακτήσει μόνο ο ΠΑΟΚ, Στον Πειραιά, όπως δήλωσε και ο Μαρτίνς, θα μείνουν με την όρεξη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.