Ετοιμάζει γάμο 4 εκ. λίρες ο Μπέκαμ!

Metrosport Team12 Ιουλίου 2020

Ο Μπρούκλιν μεγάλωσε και είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πρόταση γάμου στη αγαπημένη του Νίκολα Πέλτζ έκανε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ! Ο 21χρονος και μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε φωτογραφία του με τη μέλλουσα σύζυγό του στα social media, αποκαλύπτοντας πως πριν δύο εβδομάδες της έκανε πρόταση γάμου.

«Πριν δυο εβδομάδες ρώτησα την αδερφή ψυχή μου αν θέλει να με παντρευτεί και εκείνη είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μια μέρα ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπώ πολύ μωρό μου» έγραψε χαρακτηριστικά. Την ίδια φωτογραφία αναδημοσίευσε και η 25χρονη ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε ότι τη φωτογραφία τράβηξε 9χρονη αδερφή του Μπρούκλιν, Χάρπερ Σέβεν.

Η Βικτόρια Μπέκαμ περήφανη σχολίασε: «Τα πιο συναρπαστικά νέα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Μπρούκλιν και η Νίκολα θα παντρευτούν. Σας εύχομαι πολλή αγάπη και μια ζωή γεμάτη ευτυχία».
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο γάμος θα γίνει του χρόνου με δύο τελετές, σε Μεγάλη Βρετανία και Φλόριντα αξίας 4 εκατομμυρίων λιρών, με τις δύο οικογένειες να συνεισφέρουν οικονομικά και τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της νύφης να έχει ζητήσει από το ζευγάρι να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.