«Αίμα κι άμμος» στο Λαμία-ΑΕΛ

Χάρης Δημαράς11 Ιουλίου 2020

Τρεις αγωνιστικές έμειναν για το φινάλε των πλέι-οφ, που εξελίσσονται βασανιστικά τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και τον Άρη. Για τον Δικέφαλο βέβαια μετά την απόφαση του CAS όλα εξαρτώνται από τον ίδιο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αρκεί να δείξει βελτίωση στο αγωνιστικό σκέλος.
Ο Άρης κάνει απόψε την αρχή στο «Γεντί Κουλέ» με «μισή ομάδα» και χωρίς ουσιαστικό στόχο, παρά μόνο την διατήρηση της πέμπτης θέσης. Προβλήματα για τον Ένινγκ, ο οποίος έχει συνηθίσει σε αυτά. Από την άλλη πλευρά, επιστρέφει ο Σεμέντο. Τα περισσότερα παιχνίδια τους στα πλέι-οφ έχουν γκολ, ενώ και μεταξύ τους συνήθως βρίσκουν δίχτυα, οπότε κρατάμε το over.

Στον Πειραιά ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει αφενός για να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού, αφετέρου για να μη χαθεί κι άλλο έδαφος για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Μπορεί όμως να δείξει αγωνιστική ανάταση; Αυτό είναι το ζητούμενο. Πρόβλημα με Λάμπρου, επανέρχεται ο Πέλκας, το θέμα όμως στα αποδυτήρια είναι τεράστιο. Λογικά θα έχει γκολ. Στο τρίτο ματς των πλέι-οφ στο ΟΑΚΑ κοντράρονται Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, με τους πράσινους να έχουν δείξει πως δεν χαρίζονται μέχρι τώρα στα πλέι-οφ, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Εχουν τρία 0-0 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, δείγμα ότι παίζουν πολύ σφιχτά. Σε αυτό το ματς από ένα γκολ μπορούν πάντως να πετύχουν οι δύο ομάδες.

Στα πλέι-άουτ, μονόδρομος είναι η νίκη για την Ξάνθη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως οι τιμές του άσου είναι πολύ χαμηλές (κάτω από το 1,60). Πιστεύω πάντως πως εύκολα ή δύσκολα θα επαληθευτεί το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

«Αίμα κι άμμος» θα είναι το Λαμία – ΑΕΛ πρωτίστως λόγω της πρωτοφανούς κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ισχυρών ανδρών των δύο ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου και Αλέξη Κούγια. Εδώ για αποτέλεσμα δεν ξέρω, αλλά το ποντάρισμα στην κόκκινη κάρτα θα… τιμηθεί. Πολύ αμφίρροπο και κρίσιμο συνάμα παιχνίδι και στη Νέα Σμύρνη μεταξύ Πανιωνίου και Παναιτωλικού, εκεί που αν κερδίσουν οι Νεοσμυρνιώτες περνούν μετά από πάρα πολύ καιρό πάνω από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κι εδώ η αποβολή είναι πιθανή. Για το Βόλος – Ατρόμητος αισθάνομαι πως οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν νικηφόρα και μάλιστα με combo (G/G & over).

ΔΥΑΔΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ

ΟΦΗ OVER – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER

ΔΥΑΔΑ ΠΛΕΙ-ΑΟΥΤ

ΞΑΝΘΗ – ΒΟΛΟΣ OVER

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. ΠΕΝΑΛΤΙ

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ 2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ 1-1

ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.