Θανάσης Γιουλδούρης: «Ικανοποίηση για την επιτυχία»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2020

Ο επιθετικός του ΠΑΟΝΕ, Θανάσης Γιουλδούρης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο φετινό (2019-2020) Πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΜ έχοντας σημειώσει 18 τέρματα. Ο έμπειρος φορ μίλησε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη για το αυτό το επίτευγμα, το πως εξελίχθηκε η χρονιά στον ΠΑΟΝΕ αλλά και για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο 30χρονος Θανάσης Γιουλδούρης μετρά δύο θητείες στην ομάδα των Νέων Επιβατών. Αρχικά, βρέθηκε για μια τριετία (2012-2015) ενώ το 2017 επέστρεψε και βρίσκεται μέχρι σήμερα στο ρόστερ του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προσωπική επιτυχία, έχοντας αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Α1; «Μου έδωσε χαρά η επιτυχία και αυτοπεποίθηση. Όλοι θέλουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Από την πλευρά μου ένιωσα ικανοποίηση, αν και με τον τρόπο που τελείωσε η χρονιά, ήταν ανάμεικτα έως περίεργα τα συναισθήματα. Μαζί με την επικύρωση της βαθμολογίας, επιτεύχθηκε παράλληλα και ο στόχος της παραμονής».

Για τη χρονιά που πέρασε, αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΝΕ;

«Ήταν λίγο περίεργη χρονιά. Η ομάδα ξεκίνησε καλά την σεζόν αλλά μετά αλλάξαμε προπονητή και εν συνεχεία αποχώρησαν κάποιοι παίκτες. Το κουπί το τραβήξαμε αυτοί που μείναμε μέχρι το τέλος στην ομάδα. Η επίτευξη των στόχων έδωσε ικανοποίηση σε όλη την ομάδα όμως, η αποχώρηση του κ. Σαλέπη ήρθε σε ένα σημείο που δεν το περιμέναμε. Ο κ. Κάκογλου βοήθησε με τον ερχομό του, έδωσε το στίγμα του στην ομάδα και πετύχαμε τον στόχο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Και τα δύο κάτι σου δίνουν. Οι συνεργασίες με τους προπονητές και τους παίκτες μένουν στο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαλέπη και τον κ. Κάκογλου για την συνεργασία που είχαμε. Ακόμη τους συμπαίκτες μου, για τα όσα πετύχαμε αλλά και την διοίκηση που παρά τις δυσκολίες της εποχής, ήταν δίπλα μας και βοήθησε όσο μπορούσε. Αυτό που μένει είναι οι καλές στιγμές και αναμνήσεις. Αυτές θα θυμάσαι».

Η γνώση σου για την Α1 που ολοκληρώθηκε: «Είναι πολύ δυνατό και απαιτητικό Πρωτάθλημα. Μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους που επιβαρύνονται πολύ. Πολλά και τα έξοδα για τις ομάδες. Υποβιβάζονται αρκετές και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή στο Πρωτάθλημα. Μπαίνω στα πλέι οφ ή καταλήγω να συμμετέχω στα πλέι άουτ».

Ποια είναι τα πλάνα σου για τη νέα χρονιά;

«Υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων για να με εντάξουν στο δυναμικό τους. Το πρωτάθλημα αρχίζει αργά και κάποιες ομάδες ακόμη δεν έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους. Θα φανεί στη συνέχεια το τι θα επιλέξω. Το ποδόσφαιρο είναι στην ζωή μου ως χόμπι καθώς συνδυάζω και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο αθλητισμός είναι η αγάπη μου και θα τον εξασκώ όσο αντέχω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.