Σοκ: «Με βίαζε ο αδελφός μου, Άνταμ Σάβατζ»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2020

Σε αποκάλυψη-κατηγορία που σοκάρει προχώρησε η Μιράντα Πατσιάνα, αδελφή του παρουσιαστή του Discovery Channel Άνταμ Σάβατζ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Μιράντα Πατσιάνα, κατηγορεί πως ο αδελφός της, Άνταμ Σάβατζ, τη βίασε κακοποιώντας τη σεξουαλικά. Όπως αποκάλυψε αυτά συνέβησαν στην παιδική τους ηλικία. Μάλιστα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη υποστηρίζοντας πως όταν ήταν παιδιά, την υποχρέωνε σε στοματικό σεξ και την κακοποιούσε σεξουαλικά, με πολλούς άλλους τρόπους. Όλα αυτά κατά την τριετία 1976-1979. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας πάντως δεν την υποστήριξαν, με τη μητέρα της να τη χαρακτηρίζει ασταθή συναισθηματικά. Αντίστοιχα και ο Σάβατζ (που ήταν και συμπαρουσιαστής της εκπομπής MythBusters), αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας από πλευράς του ότι συστηματικά η Μιράντα επιτίθεται στον ίδιο και σε μέλη της οικογένειάς του εδώ και πολλά χρόνια.

Η προσφυγή της 51χρονης στη Δικαιοσύνη έγινε μέσω μιας νομικής δυνατότητας που δόθηκε σε θύματα κάθε είδους βίας μέχρι 55 ετών, να καταγγείλουν τι συνέβη, ακόμα και αν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα περιστατικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.