Σκόραρε μετά από επτά ματς και έφθασε τα 14 γκολ ο Σφιντέρσκι

Γιώργος Καστάνης29 Ιουνίου 2020

Βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως είχε κάνει και στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όταν με δικό του γκολ (μετά από ασίστ του Πέλκα) προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, όμως τότε ηττήθηκε με το βαρύ 4-2.

Πρακτικά στο Χαριλάου, ο Κάρολ Σφιντέρσκι έστειλε το μήνυμα στον Φερέιρα πως η ενδεκάδα πρέπει να αρχίζει από αυτόν. Μπορεί να έχασε το πέναλτι στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, έδειχνε όμως αποφασισμένος να πετύχει το γκολ και τα κατάφερε λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ηταν μέσα σε όλες τις φάσεις, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, βρήκε απέναντί του, έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Κουέστα, ήταν όμως εκεί στην κορυφή της επίθεσης, σε κάθε αξιόλογη επιθετική προσπάθεια του Δικεφάλου.

Ο Σφιντέρσκι με το γκολ εναντίον του Άρη, έφθασε στα 14 σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν. Και είναι ενδεικτικό ότι σκόραρε μετά από επτά αγώνες, στους οποίους είχε λιγότερο χρόνο συμμετοχής και δεν είχε τις ευκαιρίες να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.