Οι επιλογές του Φερέιρα για το ντέρμπι

Metrosport Team28 Ιουνίου 2020

Οι απουσίες είναι πολλές για τον Δικέφαλο, για τα δεδομένα του κρίσιμου (από βαθμολογικής και όχι μόνο) απόψεως για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, ωστόσο η αναγκαιότητα της νίκης, είναι μεγαλύτερη, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την δεύτερη θέση στα πλέι οφ.

Με δεδομένες τις απουσίες των Βιεϊρίνια, Πέλκα και Ελ Καντουρί και με τους 19 παίκτες που πήρε ο Πορτογάλος τεχνικός στην αποστολή, πάμε να δούμε ποιες είναι οι προοπτικές για την ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια επικρατέστερος είναι ο Πασχαλάκης. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μάτος, με τον Ροδρίγο σε δεύτερο πλάνο. Στο αριστερό άκρο θα παίξει ο Γιαννούλης ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βαρέλα και Ινγκασον.

Στα χαφ με δεδομένη την τιμωρία του Ελ Καντουρί, έχουν προβάδισμα οι Εσίτι και Μαουρίσιο. Στην αποστολή, θυμίζουμε, πως συμμετέχει και ο νεαρός Τσιγγάρας.

Δεξιά στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσει ο Τζόλης, αριστερά ο Λάμπρου και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό έχει προβάδισμα ο Μπίσεσβαρ. Στην κορυφή της επίθεσης, έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο Ακπομ σε σύγκριση με τον Σφιντέρσκι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.