Πότε παίζουν ΠΑΟΚ και Άρης στην Ευρώπη

Γιώργος Μάντζιος18 Ιουνίου 2020

Η χθεσινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA έβγαλε σημαντικές αποφάσεις, που ξεκαθαρίζουν το τοπίο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League και Europa League) της σεζόν 2020-21. Για ΠΑΟΚ και Άρη υπάρχουν δύο σενάρια, πάμε να τα δούμε συνοπτικά:


ΠΑΟΚ


Α ΣΕΝΑΡΙΟ


Σε περίπτωση που τερματίσει 2ος στα πλέι οφ, θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και θα δώσει ένα μονό παιχνίδι (η έδρα θα βγει μετά από κλήρωση) στις 25 ή στις 26 Αυγούστου. Αν προκριθεί εξασφαλίζει μίνιμουμ την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League και συνεχίζει για το όνειρο των ομίλων στο Champions League. Το επόμενο παιχνίδι που θα δώσει θα είναι επίσης μονό για τον 3ο προκριματικό γύρο, στις 15 ή 16 του Σεπτέμβρη. Αν περάσει και από εκεί θα δώσει ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στα πλέι οφ, με το πρώτο παιχνίδι στις 22 ή 23 του Σεπτέμβρη και τον επαναληπτικό στις 29 ή στις 30 του ίδιο μήνα.


Β ΣΕΝΑΡΙΟ


Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ τερματίσει 3ος στα πλέι οφ (ή αν κατακτήσει το κύπελλο) θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και θα δώσει ένα μονό παιχνίδι (η έδρα θα βγει μετά από κλήρωση) στις 24 Σεπτεμβρίου, αρκεί να μην πάρει το Κύπελλο ο Αρης γιατί τότε το καλό εισιτήριο πάει στον Κυπελλούχο. Αν περάσει θα παίξει στα πλέι οφ της διοργάνωσης και θα δώσει και πάλι ένα μονό παιχνίδι την 1η του Οκτώβρη.


ΑΡΗΣ


Α ΣΕΝΑΡΙΟ


Σε περίπτωση που ο Άρης τερματίσει κατακτήσει το κύπελλο θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και θα δώσει ένα μονό παιχνίδι (η έδρα θα βγει μετά από κλήρωση) στις 24 Σεπτεμβρίου. Αν περάσει θα παίξει στα πλέι οφ της διοργάνωσης και θα δώσει και πάλι ένα μονό παιχνίδι την 1η του Οκτώβρη.


Β ΣΕΝΑΡΙΟ


Σε περίπτωση που ο Άρης δεν κατακτήσει το κύπελλο κι επειδή η τιμωρία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είναι δεδομένη, θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και θα δώσει ένα μονό παιχνίδι (η έδρα θα βγει μετά από κλήρωση) στις 17 Σεπτεμβρίου. Αντίστοιχα, αν περάσει θα δώσει ένα ακόμη μονό παιχνίδι μία εβδομάδα αργότερα στις 24 Σεπτεμβρίου και ένα ακόμη, στα πλέι οφ την 1η του Οκτώβρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.