Έρχονται 13 σερί μήνες γεμάτοι από μπάλα...

Γιώργος Μάντζιος06 Ιουνίου 2020

Με αφορμή την επανεκκίνηση της Σούπερ Λιγκ, το metrosport.gr σας παρουσιάζει το πλάνο επανέναρξης όλων των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη με κάθε λεπτομέρεια. Ποιοι παίζουν, ποιοι θα παίξουν και ποιοι διέκοψαν τη δράση…

Αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, παίζουν μπάλα στη Γερμανία, στην Πορτογαλία, στην Αυστρία, στη Δανία, στην Πολωνία, στην Τσεχία, στην Ουγγαρία, στη Σερβία, στην Κροατία, στη Βουλγαρία, στο Ισραήλ, στη Λευκορωσία, στην Ουκρανία, στη Λιθουανία, στην Εσθονία, στην Αρμενία και στα Νησιά Φερόε.

Από την άλλη οριστική είναι διακοπή στα πρωταθλήματα της Γαλλίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Κύπρου, της Μάλτας, των Σκοπίων και εκτός Ευρώπης στην Αργεντινή και στη Χιλή.

Coppa Italia και La Liga

Ξεκινώντας χρονικά την επιστροφή στη δράση, την επόμενη εβδομάδα έχουμε σέντρα στο Coppa Italia και στη La Liga. Πιο συγκεκριμένα, στο κύπελλο Ιταλίας έχουμε τους επαναληπτικούς ημιτελικούς, καθώς Μίλαν – Γιουβέντους παίζουν στις 12 Ιουνίου και Νάπολι – Ίντερ στις 13 Ιουνίου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα λάβει χώρα στη Ρώμη στις 17 Ιουνίου. Παράλληλα επιστρέφει το ισπανικό πρωτάθλημα στο οποίο απομένουν ακόμη 11 αγωνιστικές για το φινάλε. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

11 Ιουνίου

Μπέτις – Σεβίλλη

12 Ιουνίου

Γρανάδα – Χετάφε

Βαλένθια – Λεβάντε

13 Ιουνίου

Εσπανιόλ – Αλαβές

Θέλτα – Βιγιαρεάλ

Λεγανές – Βαγιαδολίδ

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα

14 Ιουνίου

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης – Έιμπαρ

Σοσιεδάδ – Οσασούνα

Premier League και Serie A

H Premier League θα ξεκινήσει την μεθεπόμενη Τετάρτη 17 Ιουνίου με τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ και Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Απομένουν άλλωστε άλλες 9 αγωνιστικές και το πρόγραμμα της επανέναρξης περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

19 Ιουνίου

Νόριτς – Σαουθάμπτον

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ.

20 Ιουνίου

Γουότφορντ – Λέστερ

Μπράιτον – Άρσεναλ

Γουέστ Χαμ – Γουλβς

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας

21 Ιουνίου

 Νιούκαστλ – Σέφιλντ Γ.

Άστον Βίλα – Τσέλσι

Έβερτον – Λίβερπουλ

22 Ιουνίου

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι

Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε σέντρα και στην Serie A της Ιταλίας, όπου απομένουν ακόμη 12 αγωνιστικές, ωστόσο θα διεξαχθούν πρώτα τα 4 εξ αναβολής παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής. Συνοπτικά:

20 Ιουνίου

Τορίνο – Πάρμα

Βερόνα – Κάλιαρι

21 Ιουνίου

 Αταλάντα – Σασουόλο

Ίντερ – Σαμπντόρια


Έτσι μετακινείται για μεσοβδόμαδα η 27η αγωνιστική με τα παιχνίδια:

22 Ιουνίου

 Φιορεντίνα – Μπρέσια

Λέτσε – Μίλαν

Μπολόνια – Γιουβέντους

23 Ιουνίου

ΣΠΑΛ – Κάλιαρι

Βερόνα – Νάπολι

Τζένοα – Πάρμα

Τορίνο – Ουντινέζε

24 Ιουνίου

 Ίντερ – Σασουόλο

Αταλάντα – Λάτσιο

Ρόμα - Σαμπντόρια

Τα λεγόμενα «μη εμπορικά» πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα έχουν ως εξής:

12 Ιουνίου Τουρκία

14 Ιουνίου Σουηδία

16 Ιουνίου Νορβηγία

19 Ιουνίου Ελβετία

1 Ιουλίου Φινλανδία

Τέλος, υπάρχουν και πρωταθλήματα που δεν έχουν αποφασίσει ακόμη την έναρξη τους, όπως αυτά της Ρωσίας, της Ιρλανδίας, του Μεξικού, της Ιαπωνίας, της Κίνας, της Βραζιλίας και της Αυστραλίας.

Όπως και να έχει, με δεδομένο ότι τον Αύγουστο θα ολοκληρωθεί το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και το φετινό Γιουρόπα Λιγκ, ότι τον Σεπτέμβριου θα διεξαχθούν οι προκριματικοί γύροι των δύο αυτών διοργανώσεων για την σεζόν 2020-21 και ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα διεξαχθεί το Euro, τότε πάμε σε 13 σερί μήνες γεμάτες από μπάλα! Καλή απόλαυση...



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.