Μήπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει κόλλημα με τα μοντέλα του Instagram;

Metrosport Team05 Μαΐου 2020

Φαίνεται πως ο ορισμός του «μερακλή» ταιριάζει κουστούμι στον ΛεΜπρόν, ειδικά μετά τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα χθες έκανε την εμφάνιση της μια φήμη ότι ο «Βασιλιάς» απάτησε την γυναίκα του και οι χρήστες του twitter έχουν διχαστεί.

Αραγε αυτή ήταν η μόνη φορά που ο «μάγος» της πορτοκαλί μπάλας «έφαγε κόλλημα» με μοντέλο του instagram;

Όσοι έχουν καλή μνήμη θα θυμούνται ίσως ότι υπήρξε και μια άλλη καλλονή, της οποίας το όνομα συνδέθηκε με εκείνο του Λεμπρόν, πριν από μερικά χρόνια.

Μιλάμε για την εντυπωσιακή Ρέιτσελ Μπους, η οποία το 2016, όταν ήταν μόλις 18 ετών, φέρεται να έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram από τον παντρεμένο Λεμπρόν Τζέιμς.

Σύμφωνα με το GQ, το μήνυμα (πού απλά τη ρωτούσε τι κάνει) εστάλη στη νεαρή γυναίκα μερικές ώρες προτού η ίδια παρευρεθεί σε έναν αγώνα μπάσκετ, συνοδευόμενη από τον φίλο της, τον Τζόρνταν Πόγιερ, παίκτη των Μπράουνς.

View this post on Instagram

???

A post shared by Rachel Bush (@rachelbush) on

Η ξαφνιασμένη Μπους πόσταρε ένα screenshot του μηνύματος στο twitter με τη λεζάντα «χαχά, ορίστε;» το οποίο έσπευσε στη συνέχεια να σβήσει, αλλά όχι πριν προλάβουν να το «αρπάξουν» site όπως το Barstool Sports. To αποτέλεσμα ήταν ο τότε 31χρονος Λεμπρόν να βρεθεί... μπλεγμένος, με πολλούς να αναρωτιούνται τι δουλειά είχε να στέλνει μηνύματα σε μια 18χρονη κοπέλα, δεδομένου ότι και ο ίδιος ήταν - και παραμένει - παντρεμένος με τη Σαβάνα Μπρίνσον και έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.

Παρόλο που το μήνυμα δεν είχε εμφανή ερωτικό τόνο, η προσέγγιση του Λεμπρόν Τζέιμς στη νεαρή κοπέλα συζητήθηκε εκτενώς από τα διεθνή ΜΜΕ, με την ίδια πάντως να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να έκανε την «κρούση» κάποιο άλλο άτομο από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του ως «δόλωμα».

Σοφία Ζαμόρα: Η νέα «πέτρα του σκανδάλου»

Στο πρόσφατο διαδικτυακό της «κάρφωμα» η Χαλίτι διερωτήθηκε αν είναι η μόνη που δεν συμπαθεί τον «Βασιλιά» του ΝΒΑ, εξηγώντας ότι δεν είναι φαν όσων απατούν τις γυναίκες τους και υποδεικνύοντας ως πέτρα του σκανδάλου το εντυπωσιακό μοντέλο του Instagram, Σοφία Ζαμόρα!

Η 23χρονη Αμερικανίδα με το εκπληκτικό κορμί είναι αποδεδειγμένα φαν του αθλήματος, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επισκεφτεί το «Staples Center» και έχει απολαύσει παιχνίδια από τις θέσεις που είναι δίπλα στα παρκέ. Οι καυτές φωτογραφίες της στο Instagram έχουν κάνει τον λογαριασμό της εξαιρετικά δημοφιλή, αφού πλέον 2,7 εκατ. followers παρακολουθούν την δραστηριότητά της στην πλατφόρμα, ποστάροντας εκατοντάδες σχόλια κάτω από κάθε της ανάρτηση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.