Favori & Outsider: Γιούβε στο 2,00 + σπάνια βρίσκεις

Θανάσης Κυλώνης25 Ιανουαρίου 2020

Ερχόμαστε από ένα γεμάτο ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά μεσοβδόμαδο με εμβόλιμες αγωνιστικές και ματς κυπέλλων σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, ακόμα πιο γεμάτο είναι το Σ/Κ που έχουμε μπροστά μας. Τα πιο λαμπερά παιχνίδια του διημέρου γίνονται στην Ιταλία και ξεκινάω από εκεί.

Μπορεί την παράσταση να κλέβει το ντέρμπι της αιώνιας πόλης, με την 3η Λάτσιο των 11 σερί νικών στο πρωτάθλημα να δοκιμάζεται απέναντι στην 4η Ρόμα που θα έχει την επιστροφή του Τζέκο, εγώ όμως στοιχηματικά θα ασχοληθώ μόνο με το Νάπολι – Γιουβέντους. Δεν θα βρούμε πολλές φορές ακόμα την Γιούβε σε απόδοση άνω του 2.00 στη φετινή Serie A, εγώ με τα δεδομένα που έχουμε τώρα δεν θα το έδινα το διπλό πάνω από 1.90. Ξεχάστε τη Νάπολι που ξέρατε και μην… τρώτε από το 1-0 επί της Λάτσιο μεσοβδόμαδα στο κύπελλο. Εχασε πέναλτι ο Ιμόμπιλε για να ισοφαρίσει, αν γινόταν το 1-1 άλλο ματς θα βλέπαμε. Ο Γκατούζο δεν είναι προπονητής επιπέδου, οι απουσίες των Κουλιμπαλί, Μέρτενς δεν καλύπτονται εύκολα και μόνο τυχαία δεν είναι η… 14η θέση της Νάπολι στη βαθμολογία! Την ίδια ώρα η Γιούβε έρχεται από 5 σερί νίκες έχοντας ξεφύγει στο +4 από την Ιντερ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θυμίζει στα τελευταία ματς τον Κριστιάνο της Ρεάλ και ο Σάρι επιστρέφει (για πρώτη φορά) σε ένα γήπεδο που ξέρει κάθε του σπιθαμή. Για να μην το κουράζω, το διπλό της Γιούβε στο 2.00+ είναι η Νο1 επιλογή μου από όλο του κουπόνι του Σ/Κ.

Σε… «βουνό» θα ποντάρω και στην Ισπανία, στο διπλό της συμπρωτοπόρου Ρεάλ που ξέροντας το αποτέλεσμα της Μπάρσα (παίζει σήμερα στη Βαλένθια), θα αντιμετωπίσει την… φιλενάδα της, τη Βαγιαδολίδ. Σε τρομερή κατάσταση η ομάδα του Ζιντάν, αρνείται να χάσει εδώ και 17 παιχνίδια παρά τις μπόλικες απουσίες (σύντομα πάντως επιστρέφει και ο Αζάρ), απ’ την Βαγιαδολίδ πάντως σχεδόν πάντα δέχεται γκολ εκτός έδρας. Κρατάω το 2 & G/G που ανεβάζει την απόδοση άνω του 3.00. Το 1.65 της Μπάρσα στο «Μεστάγια» δεν με καλύπτει, ασχέτως αν εκεί έχει χτίσει σούπερ παράδοση και οι «νυχτερίδες» δεν θα έχουν τον οργανωτή τους Παρέχο.

Στη Γαλλία, τρεις άσοι δείχνουν πολύ πιθανοί, και οι τρεις μπορούν να συνδυαστούν με γκολ για καλύτερες αποδόσεις. Η ισχυρή εντός έδρας και φορμαρισμένη Μονπελιέ με τη Ντιζόν, η Σεντ Ετιέν που θα παίξει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό μπροστά στον κόσμο της έχοντας απέναντί της την αδύναμη Νιμ, την οποία έχει… πελάτισσα, καθώς και η φορμαρισμένη Λυών που σκοράρει ασύστολα μέσα στο νέο έτος και υποδέχεται την τραγική Τουλούζ. 4-1 την είχε νικήσει στο αντίστοιχο ματς Λιγκ Καπ το Δεκέμβρη, κρατάω και πάλι το 1 & G/G, αφού όσο εύκολα σκοράρει η ομάδα του Γκαρσιά, τόσο εύκολα δέχεται γκολ. Καιρό έχει να σκοράρει και ο Κουλούρης, που γιόρταζε τις προάλλες. Για όσους αρέσκονται στο ρίσκο και στις… μπαμπάτσικες αποδόσεις, το διπλό της Μετς κοντά στο 5.00 έχει λογική. Βασικά, έχει λογική η κόντρα της Ρεμς, που είναι ντεφορμέ, κουρασμένη, απογοητευμένη και ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους μετά την ήττα-αποκλεισμό της Τετάρτης στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Παρί, όπου έμεινε και με 10 παίκτες στο τελευταίο τέταρτο. Για τους λάτρεις των combo, πολύ πιθανό να δούμε αρκετά γκολ εκατέρωθεν, έχουμε στο Λιλ – Παρί. Η Λιλ εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και πιο φρέσκια ελλείψει αγώνα μεσοβδόμαδα, αλλά η παρέα των Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ντι Μαρία και Ικάρντι δεν κοντράρεται εντός συνόρων.

Στην Αγγλία έχουμε Κύπελλο αυτό το Σ/Κ, ήδη Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον, Αστον Βίλα και Γουότφορντ αποκλείστηκαν από ομάδες εκτός Πρέμιερ Λιγκ. Υπουλο για το φαβορί παιχνίδι είναι και το Μπρέντφορντ – Λέστερ, με την 5η της Τσάμπιονσιπ να είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και τη Λέστερ να έχει σίγουρα αρκετές αλλαγές, αφού έπαιζε μεσοβδόμαδα (έχασε με τραυματισμό τον Βάρντι) και ξαναπαίζει σε 3 μέρες επαναληπτικό ημιτελικό Λιγκ Καπ με την Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ. 1-1 έληξε το πρώτο ματς, συνεπώς η πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ μόνο δεδομένη δεν είναι για τις «αλεπούδες». Στο 4.00+ ο άσος, σηκώνει και κάλυψη στο Χ. Εκεί κινείται και ο άσος της Μπόρνμουθ τη Δευτέρα. Υποδέχεται μια Αρσεναλ που ακόμα ψάχνεται παρά την έλευση του Αρτέτα στον πάγκο της και δεν θα έχει τους τιμωρημένους Ομπαμεγιάνγκ, Νταβίντ Λουίζ. Μ’ αυτούς στην ενδεκάδα 1-1 είχε φέρει εκεί την Πρωτοχρονιά, δεν θα είναι και καμιά τρελή έκπληξη αν χάσει τώρα.

Από Ελλάδα, τέλος, κρατάω το G/G στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, απ’ την στιγμή που αγγίζει το 2.00. Ανεβασμένη η Ενωση, επιστρέφει και ο Λιβάγια, ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά του παιχνίδια, ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η απουσία του Σεμέδο πίσω τον κάνει πολύ πιο ευάλωτο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ 1 DNB

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΝΤΙΖΟΝ 1 & OVER 1,5

ΡΕΜΣ – ΜΕΤΣ 2 DNB

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΙΜ 1

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΛΥΩΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ 1 & G/G

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΡΕΑΛ 2 & G/G

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 DNB

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.