Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ, οι χαλίφηδες και η «Σουζάνα»

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2020

Χολή και εμετός από τον αντι-ΠΑΟΚτσήδικο συνασπισμό που έχασε την ευκαιρία για να πανηγυρίσει μία απώλεια βαθμών, από τον μισητό και επικίνδυνο βορειοελλαδίτη διεκδικητή και των δύο τίτλων.

Τι κρίμα! Δεν τους βγήκαν οι προσευχές και οι γονυκλισίες τους για να “σκαλώσει” αυτός ο τόσο απεχθής και φιλόδοξος βορειοελλαδίτης διεκδικητής των διακρίσεων και των τίτλων που επί δεκαετίες και με εγκληματικές μεθοδεύσεις μονοπωλούσαν, καπάρωναν και… λήστευαν.

Απογοητευμένοι… κατέληξαν σαν τις Μανιάτισσες μοιρολογίστρες να θρηνούν προκαλώντας οίκτο και όχι συμπόνοια, από τη στιγμή που για πολλοστή φορά καταφεύγουν σαν μυξοπαρθένες σε παρόμοιες αξιολύπητες, αλλά και καταγέλαστες συμπεριφορές. Δεν τους βόλεψε το αποτέλεσμα για να το γιορτάσουν και να ξεσαλώσουν. Η σπουδαία και κρυστάλλινη νίκη του μισητού ανταγωνιστή τους και μόνου επίφοβου ικανού διεκδικητή των τίτλων, που μονοπωλούσε το αθηνοκεντρικό κατεστημένο (ΠΟΚ), τους χαλούσε τα σχέδια και τα σενάρια, που τον ήθελαν με μία νέα απώλεια να μπαίνει στο περιθώριο. Έτσι, σφουγγίζοντας τα δάκρυα της υποκρισίας και ανακτώντας πρόσκαιρα την ψυχραιμία τους αποφάσισαν να αντιδράσουν. Με ποιον τρόπο; Ο γνωστός: Με τη μέθοδο της παραπλάνησης της κοινής γνώμης. Συνταγή πολυχρησιμοποιημένη από την… φίλα προσκείμενη το τελευταίο διάστημα ερυθρόλευκη προπαγάνδα. “Η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα”. Σταυροκοπήθηκε η φίλαθλη κοινή γνώμη, η οποία παρά το γεγονός ότι όλοι είδαν ποια ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και αν ήταν δίκαιη ή όχι η επικράτησή της, έπαθαν πλάκα με το να βλέπουν την ομάδα που ανταγωνίστηκε σε εύνοια τον άρχοντα των σκανδάλων – σημερινό σύμμαχό της – Ολυμπιακό, κερδίζοντας ακόμη κι έναν τίτλο με τη σφυρίχτρα (Κομίνης) και στο νέο Πρωτάθλημα, εκτεθειμένη ανεπανόρθωτα με πέναλτι εκτός περιοχής, να επικαλείται την 50αρίσια διαιτησία ενός ξένου ρέφερι για την ήττα της! Ο απόλυτος εξευτελισμός!

Και να έφτανε μόνον αυτό; Έρχεται και κολλάει δίπλα η εντυπωσιακή “συνδρομή” των ΜΜΕ του προέδρου και πρώην θανάσιμου εχθρού της με το να κάνει σημαία την ανακοίνωση της γνωστής και κλασσικής πλέον σιγανοπαπαδίτσας Ένωσης, που με το ζόρι και με την σφυρίχτρα κρατιέται όρθια ακόμη μέσα στην 5άδα. Σε αυτό πλέον το σημείο έχουμε μία ολοφάνερη ταύτιση απόψεων των δύο χαλίφηδων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από κοντά και “οι εδώ πάνω”, γνωστοί πλέον αντι-ΠΑΟΚτσήδες, εκπρόσωποι της ενημέρωσης, αλλά και συγκεκριμένοι παράγοντες προσκείμενοι και προσκολλημένοι ξεδιάντροπα στο άρμα του συλλόγου που επί 10ετίες καταδυνάστευσαν και κακοποίησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από το γενικό αντιΠΑΟΚτσίδικο προσκλητήριο δεν απουσίαζε κανείς. Έσπευσαν όλοι – μηδενός εξαιρουμένου – και έδωσαν το παρών τους. Ενίοτε φανερά, μερικές φορές διακριτικά και κάποιες ελάχιστες δειλά και διφορούμενα.

Το καλό είναι ότι μερικοί πιστεύουν πως ο κόσμος (ιδιαίτερα οι φίλοι του ΠΑΟΚ) τρώνε το παραμύθι που προσπαθούν να περάσουν. Το ότι δηλαδή είναι υψηλού επιπέδου αμερόληπτοι και δεν έχουν καμία σχέση με κάποιους Μακεδονομάχους, που παραμένουν σταθεροί και όρθιοι στα χαρακώματα στην προσπάθεια τους να αποτελέσουν ανάχωμα στην πλημμυρίδα της εύνοιας του Αθηνοκεντρικού κατεστημένου. Δυστυχώς γι’ αυτούς ο κόσμος ξέρει να βλέπει και να κρίνει.

Σε αυτήν την ετερόκλητη και αντι-ΠΑΟΚτσηδικη κουστωδία και φάρα έχει προστεθεί τώρα τελευταία κι ένας παράγοντας τον οποίο παρουσιάζει το διαδίκτυο (και όχι μόνο) με τον κωδικοποιημένο χαρακτηρισμό: “Σουζάνα”!

Είναι αυτός που αναμόχλευσε, οργάνωσε και στήριξε τη νέα συνωμοσία σε βάρος του ΠΑΟΚ. Την οποία ανέλαβε να παρουσιάσει και να προχωρήσει θεσμικά ο Ολυμπιακός με την προσδοκία της τιμωρίας του ΠΑΟΚ και της αφαίρεσης τριών βαθμών! Κάτι που μπορεί και να του το έχουν υποσχεθεί! Με αυτά κλείνουμε το σχόλιο, υποσχόμενοι να επανέλθουμε.

Υ.Γ.: Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ δίκαιη και ολοκάθαρη δεν άρεσε σε μερικούς κι αυτό το έδειξαν με την κριτική τους, την οποία εστίασαν στο αν υπήρχε κάτι το επιλήψιμο σε μία και μόνο φάση την οποία υποστήριξε η ΑΕΚ. Θαρρείς και δεν υπήρχαν άλλες, όπως η κόκκινη του Σιμόες. Προσπάθησαν δε να δώσουν έμφαση στην κριτική τους συμπληρώνοντας την με την μέτρια έως κακή – όπως την χαρακτήριζαν – εμφάνιση του Δικέφαλου του Βορρά. Χωρίς να υπολογίζουν ότι ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και ότι ο αντίπαλος, όπως και κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος, από τον ΠΑΟΚ προσπαθούν να αντλήσουν αγωνιστικό ανάστημα αντιμετωπίζοντάς τον σαν υπερομάδα ή σαν την τελευταία ευκαιρία που έχουν για να βγουν μπροστά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.