«Ο Ασπρόπυργος πλήρωσε το χρέος, ο Άρης το μεγάλο θύμα»

Αχίλλειος Έξαρχος14 Ιανουαρίου 2020

Εκτός από τον Άρη, θύμα οφειλών προηγούμενης ΠΑΕ έπεσε και η Ενωση Ασπροπύργου, η οποία αγωνίζεται φέτος στη Football League.

Στην ομάδα της Αττικής επιβλήθηκε από τη FIFA απαγόρευση μεταγραφών, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Άρη για χρέη από το παρελθόν και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βαζάκας μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο έμπειρος τεχνικός διευκρίνισε πως η Ενωση Ασπροπύργου αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αποπληρωμή του χρέους διότι κινδύνευε να ξεμείνει από ποδοσφαιριστές και χαρακτήρισε τον Άρη ως το μεγάλο θύμα της ιστορίας.

«Ο πρόεδρός μας πλήρωσε το χρέος, το οποίο ήταν γύρω στις 25 χιλιάδες ευρώ. Ήταν μικρό το ποσό. Αν προσφεύγαμε μέσω της ΕΠΟ θα μας έπαιρνε διάστημα 15 ημερών και κινδυνεύαμε να μην παίξουν οι μεταγραφές και θα μέναμε με 13 παίκτες. Ο Ασπρόπυργος πληρώνει το ότι υπήρχε το 2007 μια άλλη ομάδα, η οποία λέγονταν “ΑΟ Ασπρόπυργος”. Θα ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου με αυτό που έγινε. Δεν είναι μόνο ο Ασπρόπυργος και ο Άρης, ο οποίος είναι το μεγάλο θύμα της ιστορίας. Θα εμφανιστούν και άλλες πολλές ομάδες με χρέη προς παίκτες», δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο Γιώργος Βαζάκας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.