Βιεϊρίνια: «Αποδείξαμε ότι είμαστε εδώ!»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου12 Ιανουαρίου 2020

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έβαλε την υπογραφή του σε αυτή τη σπουδαία νίκη. Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας: "Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και τα παιχνίδια μας. Είχαμε ένα κακό βράδυ την περασμένη αγωνιστική. Αντιδράσαμε καλά στο Ηράκλειο και σήμερα δείξαμε ότι είμαστε εδώ και θέλουμε να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα".

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρώτο ντέρμπι με 1-0, σκορ που δεν συνηθίζει να έχει στα παιχνίδια του: "Η δουλειά που κάνουμε είναι η ίδια από την αρχή της σεζόν. 1-0, τρεις βαθμοί. Αυτό κρατάμε όπως και το ότι αυτή η νίκη μας ανεβάζει ψυχολογικά. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα ματς με πολλά γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και άλλα όμως σημασία έχει η νίκη και οι τρεις βαθμοί".

Εξήγησε για το πως αποφάσισε να εκτελέσει το πέναλτι: "Είναι ψηλός ο Μπάρκας και τελευταία στιγμή αποφάσισα να στείλω τη μπάλα εκεί γιατί θεωρούσα ότι θα έπεφτε από εκείνη την πλευρά".

Ρωτήθηκε για το αν ο ΠΑΟΚ είχε πολύ άγχος στο παιχνίδι του: "Σε όλα τα ντέρμπι έχουμε μπει καλά. Το κάναμε στο ΟΑΚΑ αλλά και στην Τούμπα. Δεν είχαμε περισσότερο άγχος. Εγώ κρατώ το 1-0, παίξαμε με πάθος και αυτό έχει σημασία ότι κερδίσαμε".

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν επηρεάζουν τα αποδυτήρια: "Αυτά είναι έξω από το ποδόσφαιρο και δεν μας επηρεάζουν. Αλλωστε δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να το αλλάξουμε. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε".

Μίλησε και για τη συνέχεια: "Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Εχουμε μπροστά μας το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτούς τους δυο στόχους θα παλέψουμε. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον ΟΦΗ και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να περάσουμε".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.