Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις του με τους εταίρους!

Κώστας Πετρωτός12 Ιανουαρίου 2020

Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι απόλυτα την τακτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εστιάσει στην ουσία της υπόθεσης των καταγγελιών του Ολυμπιακού και να αποφύγει να μπει στο «τριπάκι» της... νίκης σε επίπεδο δηλώσεων και επικοινωνίας.

Ωστόσο, πλέον τίθεται ξεκάθαρα ένα ζήτημα σχέσεων και σεβασμού προς το όνομα του ΠΑΟΚ το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του.

Αφορμή για το σχόλιο είναι η στάση του Αλέξη Κούγια, που παρότι έχει πάρει στην ΑΕΛ δύο δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ, τον Κάτσε και τον Ουάρντα, βγαίνει δημοσίως και ταυτίζεται με τις καταγγελίες και την ρητορική του Ολυμπιακού.

Χθες, έξω από τα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δήλωσε ότι η θέση της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης αποτελεί τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης.

Προσωπική άποψη καταθέτοντας, αυτή η δήλωση πρέπει να σημάνει την ανάκληση των δανεισμών του Κάτσε και το Ουάρντα. Ακόμη κι αν χρειαστεί να πληρωθούν χρήματα, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει όρος που απαιτεί συναίνεση και των δύο ομάδων για να μπει φρένο στον δανεισμό. Δεν γίνεται να υπάρχει οποιαδήποτε σχέση με διοίκηση συλλόγου που προσβάλει την τιμή του ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.