Με Ιβάν μπροστάρη σε όλες τις «μάχες»

Κώστας Πετρωτός11 Ιανουαρίου 2020

Στο πλευρό της ομάδας, όπως το συνηθίζει πριν από κάθε μεγάλο ματς, θα βρεθεί ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου αναμένεται να αφιχθεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη και θα έχει συζητήσεις τόσο με τον Αμπέλ Φερέιρα, όσο και με τους παίκτες του ΠΑΟΚ προκειμένου να βοηθήσει στην ψυχολογική προετοιμασία τους για την μεγάλη αναμέτρηση.

Φυσικά, αύριο θα συνοδεύσει και την αποστολή στην Τούμπα και θα χαιρετήσει ένα προς ένα τα μέλη της πριν μπούνε στα αποδυτήρια.

Ενημέρωση για το θέμα της ΕΕΑ

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει και συσκέψεις με τους συνεργάτες του για να ενημερωθεί για όλα τα υπόλοιπα θέματα της ΠΑΕ, με κυριότερο αυτό που αφορά στην ΕΕΑ και τις καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Ετσι, ο ομογενής επιχειρηματίας θα έχει μία πλήρη εικόνα για τα όσα συνέβησαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες συζητήθηκε αρκετά το θέμα της αποστολής εγγράφων στην ΕΕΑ από συγκεκριμένο αποστολέα, τα οποία διέρρευσαν και σε σάιτ φιλικά προσκείμενο στον Ολυμπιακό. Με αυτά γίνεται λόγος για καταβολή 1,7 εκατ. ευρώ από την RFA Promotion, θυγατρική της RFA που αγόρασε το Σαλέ της Ξάνθης σε 7 παίκτες του ΠΑΟΚ (Ρικάρντο Κόστα, Ραζβάν Ρατ, Ρόμπερτ Μακ, Εγιάλ Γκολάσα, Χέντβιχες Μαντούρο, Φακούντο Περέιρα και Μάαρτεν Μάρτενς) τη σεζόν 2014-2015, περίοδο που καμία σχέση δεν έχει με αυτή που απασχολεί την Επιτροπή.

Όπως δήλωσε το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης, τα έγγραφα που έχουν ήδη πάει σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ερευνώνται ως προς την γνησιότητά τους, ενώ έχει έρθει στο προσκήνιο και ένα θέμα υποκλοπής κι αν τελικά μπορούν να ληφθούν υπόψη από την ΕΕΑ.

Εχει έτοιμη τη λίστα με τους αριστερούς μπακ

Σε ετοιμότητα είναι ο μηχανισμός το ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Η βασική ανάγκη είναι η απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπακ απ για τον Γιαννούλη και ο Δικέφαλος έχει ήδη κάνει την προεργασία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ», υπάρχει ήδη έτοιμη λίστα με συγκεκριμένα ονόματα (κυρίως παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν δανεικοί με οψιόν αγοράς για το καλοακίρι ή λίγα χρήματα) από τα οποία θα γίνει η τελική επιλογή. Ίσως γίνει συζήτηση των ανθρώπων της ομάδας με τον Ιβάν Σαββίδη σήμερα ή αύριο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.