Στο πλευρό του Αρη η ΕΠΟ για το θέμα της FIFA!

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2020

Η ΠΑΕ Αρης επιβεβαίωσε, με ανακοίνωσή της, τη χθεσινή αποκάλυψη του Metropolis 95,5 και του Κυριάκου Θωμαΐδη ότι η FIFA, με έγγραφό της στην ΕΠΟ και το οποίο η Ομοσπονδία με τη σειρά της κοινοποίησε στους “κιτρινόμαυρους”, απαγορεύει τις μεταγραφές, λόγω οφειλής στον Ντιόγκο Σιστόν.

Ωστόσο, η απόφαση, όπως άλλωστε αναφέρει στη δική της ανακοίνωση η ΠΑΕ, δεν ανησυχεί τους διοικούντες, καθώς “η ΠΑΕ περισσότερο για τυπικούς λόγους, θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο της ομάδας μας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υπόθεση Σιστόν. Πρόκειται για υπόθεση που αφορά στην παλιά ΠΑΕ και δεν μας αγγίζει. Πρόκειται για δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα”.

Η ΕΠΟ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, από την ημέρα που έλαβε το σχετικό έγργαφο από τη FIFA, μέχρι και χθες που απέστειλε τον φάκελο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν ότι η οφειλή στον Σιστόν είναι προϊόν της συνεργασίας του Βραζιλιάνου με την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ.

Αρα, η νέα που δημιουργήθηκε, μετά τον προβιβασμό της ομάδας στη Football League τη σεζόν 2015-2016, δεν έχει καμία οφειλή και κατ’ επέκταση ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση απέναντι στον βετεράνο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, από την προσεχή Δευτέρα, η ΕΠΟ θα αναπτύξει και εντονότερη δράση, συμπαραστεκόμενη στις δίκαιες θέσεις του Αρη, ώστε να ξεπεραστεί το τυπικό πρόβλημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.