Η αράβικη επιμονή για «Φέτφα» και το παρόν που λέει... Αρης

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2020

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στο «Κλ. Βικελίδης», τα ποσά των Αράβων μπορεί να ξεφύγουν περισσότερο και η αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη

Οταν έρχονται οι Αραβες και απλώνουν μπροστά σου τσουβάλια με πετροδόλαρα, τότε δεν είναι εύκολο να αρνηθείς.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης “μπήκε” στον πειρασμό της διαπραγμάτευσης πιθανής πώλησης του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Ουάχντα, ωστόσο δεν άνοιξε κύκλο επαφών, λέγοντας όχι σε πρόταση 2 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Αραβες εισέπραξαν ξεκάθαρο… άκυρο για διάφορους λόγους.

Αρχικά, γιατί ο επικεφαλής της ΠΑΕ βλέπει τί κάνει, φέτος, ο “Φέτφα”, άρα δεν είναι εύκολο να “χαλάσει” τη χημεία στο αγωνιστικό ελαφρά τη καρδία, αφήνοντάς τον να φύγει, έστω κι αν τα ταμεία γέμιζαν χρήματα.

Ακόμη κι αν στο μέλλον, οι Αραβες επαναλάβουν το ενδιαφέρον τους, ο Καρυπίδης ξέρει ότι η τιμή του βραχύσωμου μέσου μπορεί να ανεβεί κι άλλο, καθώς διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας. Παράλληλα, δεν τον αφήνει ασυγκίνητο το γεγονός ότι ο παίκτης του Αρη θέλει να συνεχίσει στα “κιτρινόμαυρα”, μιας και έχει (κυριολεκτικά) γήπεδο μπροστά του, για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, όπως κάνει από την αρχή της φετινής περιόδου.

Ο “Φέτφα” είναι γνωστό ότι δεν “τρώγεται” να επιστρέψει σε τόσο ζεστά… κλίματα, ακόμη κι αν ο τραπεζικός του λογαριασμός αυξηθεί κατά πολύ. Κι αυτό κάτι πρέπει να λέει στον Καρυπίδη, ο οποίος στην παρούσα φάση έχει “υπερόπλο” στα χέρια του από το οποίο μπορεί να αποκομίσει και αγωνιστικά οφέλη και, στο άμεσο μέλλον, μπορεί και οικονομικά.

Το παρόν, όμως, φαίνεται πως λέει Αρης. Εκτός κι αν οι Αραβες επιμείνουν περισσότερο, όπως λέγεται ότι μπορεί να συμβεί (αν δεν έχει συμβεί ήδη), επανερχόμενοι με νέα (δελεαστική) πρόταση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.