Ο Ένινγκ για τις σειρήνες Φέτφα: «Δεν φαντάζομαι τον Άρη χωρίς αυτόν»

Δημήτρης Καλαϊτζής10 Ιανουαρίου 2020

Ο Μίκαελ Ένινγκ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τη Λάρισα, στάθηκε στην πρόταση που υπάρχει από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Γιάννη Φετφατζίδη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Άρη χωρίς τον Φετφατζίδη».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα στοιχεία που έχει βάλει στον Άρη: «Όλα αυτά παίρνουν λίγο χρόνο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης, ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα. Η ομάδα καταλαβαίνει πλέον πιο γρήγορα το τι θέλω να κάνει μέσα στο γήπεδο».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Είναι μια τετράδα αγώνων που είχαμε θετικές εμφανίσεις και πάμε με άλλον αέρα στα επόμενα ματς. Είναι σημαντική και η είσοδος του Δεληζήση στην ομάδα, αλλά και η σταθερότητα που μας δίνει ο Ρόουζ, όλο αυτό είναι πολύ θετικό για την συνέχεια».

Για το αν θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα απέναντι στην ΑΕΛ: «Όλα είναι πιθανά και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και τις ανάλογες λύσεις από τον πάγκο».

Για τον Ντουρμισάι: «Καταρχάς είναι ένας παίκτης που έχει θετική ενέργεια, δείχνει έτοιμος να βρεθεί σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και περιμένουμε να προσφέρει πολλά στη συνέχεια».

Για το αν στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει ο επαναληπτικός με την Ξάνθη: «Η συγκέντρωσή μας προς το παρών είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου, δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Η μόνη απορία που έχω είναι πώς γίνεται να παίζουμε το Σάββατο και μετά πάλι την Τρίτη. Όποιος έκανε το πρόγραμμα κάτι δεν σκέφτηκε καλά».

Για την πρόταση ομάδας της Σαουδικής Αραβίας για τον Φετφατζίδη: «Καταρχάς ξέρουμε πώς γίνεται στον χώρο του ποδοσφαίρου και τις φήμες. Δεν χρειάζεται να φανταστώ την ομάδα χωρίς τον Γιάννη, είμαι χαρούμενος που τον έχω και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Για το ματς με την ΑΕΛ και την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του: «Ο Τόνσο θα είναι εκτός αποστολής, το ίδιο ισχύει και για τον Σούντγκρεν, ενώ υπολογίζω στην βοήθεια του Ντιγκινί. Θα πάμε για να κερδίσουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουμε πάντα τα μάτια μας ανοιχτά, αλλά άλλοι χειρίζονται τα συγκεκριμένα θέματα, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, για την ώρα το αφήνουμε στην άκρη».

Λάρσον: «Απολαμβάνω που βρίσκομαι στον Αρη»

Για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, για το διπλό στην Ξάνθη, για τη δοκιμασία στη Λάρισα, αλλά και για το ποια θέση του αρέσει να παίζει, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντάνιελ Λάρσον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με την ΑΕΛ:

"Δύσκολο παιχνίδι, γιατί χάσαμε στην έδρα μας, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση, είναι μια καλή περίοδος για να σκεφτόμαστε θετικά, για να πάρουμε τους τρεις πόντους."

Για τη συνεργασία του με τον Ιντέγε (ο οποίος "εισέβαλλε" στο χώρο της συνέντευξης για να χαιρετήσει τον συμπαίκτη του):

"Έχουμε καλή χημεία, έχουμε καλό δίδυμο, είμαστε κοντά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου."

Για τη θέση του δεύτερου επιθετικού στην οποία αγωνίζεται:

"Για το νέο του ρόλο στην ομάδα ως περιφερειακός επιθετικός, σε σχέση με πέρυσι που έπαιζε αριστερά. Απολαμβάνω το παιχνίδι σε αυτή τη θέση, νιώθω αυτοπεποίθηση. Επίσης έχουμε πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στα πλάγια και μας δίνουν με ποιότητα την μπάλα."

Για το καλό διάστημα του Άρη:

"Είμαι ικανοποιημένος, αλλά κάθε αγώνας είναι μια καινούργια ευκαιρία, πρέπει να κοιτάς τις επόμενες υποχρεώσεις σου και πρέπει να συνεχίσουμε καλά σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο."

Για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

"Ήταν εκπληκτικό να βρίσκεσαι στο χορτάρι με όλα τα πυροτεχνήματα. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο, όμως μόλις προσαρμοστήκαμε πήραμε πολλή βοήθεια από τους φιλάθλους μας. Στο τέλος του ματς νιώσαμε ένα με τον κόσμο και πανηγυρίσαμε μια πολύ όμορφη νίκη!"

Για το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας:

"Οι νίκες μας βοηθάνε και δεν νιώθουμε την κόπωση. Είναι δύσκολα τα συνεχόμενα ματς. Αν χρειαστεί να κάνει rotation ο προπονητής, διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, οπότε δεν μας προβληματίζουν οι αλλαγές. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε το παιχνίδι."

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.