Η θέση της ΠΑΕ Άρης για την απαγόρευση των μεταγραφών

Δημήτρης Καλαϊτζής10 Ιανουαρίου 2020

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαϊδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» έχει σταλθεί έγγραφο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία που κοινοποιεί στους «κίτρινους» την απόφαση της περί απαγόρευσης των μεταγραφών λόγω του χρέους στον Ντιόγκο Ροντρίγκες Σιστόν.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης, που εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς πρόκειται για υπόθεση που αφορά την παλιά ΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κόσμος του ΑΡΗ εδώ και χρόνια πλέον έχει μάθει να «φιλτράρει» καλά ότι ακούγεται και γράφεται και προπάντων από πού προέρχεται η ενημέρωσή του…

Έτσι, λοιπόν, είμαστε βέβαιοι ότι και σήμερα κατάλαβαν -για πολλοστή φορά- ότι η ομάδα μας μεγαλώνει και δυναμώνει συνεχώς.

Αν και το γνωρίζουν, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, περισσότερο για τυπικούς λόγους, θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο της ομάδας μας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υπόθεση Σιστόν.

Πρόκειται για υπόθεση που αφορά στην παλιά ΠΑΕ και δεν μας αγγίζει. Πρόκειται για δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα.

Κατανοούμε την αγωνία κάποιων, που ενοχλούνται από την πορεία της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τακτική.

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να βλάψει και να ανακόψει την πορεία μας σε όλα τα επίπεδα.

Ο κόσμος σας έχει καταλάβει…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.