«Δημιούργημα του Ένινγκ αυτός ο Άρης, μπορεί την 3η θέση»

Γιώργος Ηλιάδης09 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Λεωνίδας Βόσδου και αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία των «κιτρινόμαυρων» το τελευταίο διάστημα, ενώ σχολίασε και τις εμφανίσεις του Γιάννη Φετφατζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Φετφατζίδη: «Είναι λίγοι Έλληνες στην ενδεκάδα και χαίρομαι που από όλους τους ξένους ο Φετφατζίδης δείχνει πως είναι ο καλύτερος. Είναι σαν μια απάντηση των Ελλήνων απέναντι στις καραβιές των ξένων που έρχονται».

Για την ανοδική πορεία του Άρη: «Ο Άρης είναι ομάδα που προσπαθεί από μόνη της. Αν συνεχιστεί αυτή η καλή αύρα, θα πάει καλά η ομάδα. Μόνο με τον εαυτό του έχει πρόβλημα ο Άρης. Πάντα αυτό ήταν το πρόβλημα του Άρη. Μπορεί να μη συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει μετά. Δεν χρειάζονται ενθουσιασμοί για 2-3 καλά αποτελέσματα. Πάνω σε αυτό που πάτησαν και ήρθαν τα καλά αποτελέσματα σε αυτό να συνεχίσουν».

Για τον Ένινγκ: «Τέτοιου είδους προπονητές όπως ο Ένινγκ, οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί γενικότερα έχουν τον δικό τους τρόπο σκέψης και δουλειάς. Αυτός ο τρόπος βγαίνει στον Άρη και μακάρι να συνεχίσει το ίδιο μοτίβο. Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας, τα αποτελέσματα και το πώς αντιδρά η ομάδα είναι δημιούργημα δικό του».

Για το αν ο Άρης μπορεί να κατακτήσει την 3η θέση: «Ασφαλώς και μπορεί. Έχει μια έδρα που θα τη ζήλευε κάθε ομάδα. Η ατμόσφαιρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ θύμισε παλιές εποχές. Αυτή η ατμόσφαιρα δίνει ώθηση στα παιδιά. Μόνο με τον κόσμο στο πλευρό του, διότι ο Άρης μπορεί να θεωρηθεί μεγάλη ομάδα λόγω του κόσμου του, μπορεί να συνεχίσει. Δεν βλέπω οι άλλες ομάδες να έχουν κάτι καλύτερο για να χτυπήσουν τον Άρη».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Βόσδου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.