Δεν υπάρχει ζωή στον Απόλλωνα, νέα ήττα!

Πέτρος Χαριζακλής05 Ιανουαρίου 2020

Από «σφαλιάρα» σε «σφαλιάρα» ο Απόλλων Πόντου. Οι «κοκκινόμαυροι» κατεβαίνοντας με αποστολή ανάγκης (13 παίκτες) γνώρισαν μία ακόμα ήττα στο Πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον Εργοτέλη με 3-1 στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έφτασε τις δέκα ήττες, παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται στα Χανιά.

Ο αγώνας:

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στον Απόλλωνα, με τον Δαλιανόπουλο να κάνει το σουτ και τον Καλογεράκη να μπλοκάρει την μπάλα στο 14΄. Η απάντηση από τους Κρητικούς ήρθε δώδεκα λεπτά μετά, με τον Ροβίθη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στο 39΄ ο Εργοτέλης έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Καλογεράκης έδωσε με τα χέρια στον Μπουτσάκη, εκείνος έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έδωσε στον Μπαράτα, εκείνος άλλαξε με τον Έφορντ ο οποίος με τακουνάκι μέσα στην περιοχή ξανά έδωσε στον Μπαράτα και εκείνος με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πολίτη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η υπεροχή των φιλοξενούμενων μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Ροβίθης βρήκε τον Έφορντ και ο τελευταίος με ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πολίτη για το 0-1.

Στο 48΄ ο Απόλλων λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Καλογεράκης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Χριστοδούλου.

Στο 59΄ ο Έφορντ δεν κατάφερε να νικήσει τον Πολίτη, όπως και στο 61΄.

Τα πάντα τελείωσαν στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μπαράτα να δίνει αέρα δυο τερμάτων στον Εργοτέλη. Πέντε λεπτά μετά, οι Κρητικοί ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Μπαράτα πέρασε τους αμυντικούς του Απόλλωνα, έδωσε στον Ροβίθη, ο οποίος πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά δεν αστόχησε.

Το γκολ της τιμής για τον Απόλλωνα πέτυχε ο Μπρίτο από την άσπρη βούλα στο 89΄.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου: Πολίτης, Δαλιανόπουλος (29΄ Χριστοδούλου), Μπρίτο, Δόρης, Καλογέρης, Λουφάκης, Τσουμάνης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης Γ., Κοντοές

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπούσης, Μπότε, Μπρους, Μπουρσέλης (70΄ Μανουσάκης), Μπουτσάκης (74΄Κασούρι), Μπαράτα, Ροβίθης (81΄Σταθόπουλος), Έφορντ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.