«Λύση ως την άνοιξη για τον Ηρακλή»

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2019

Συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει η προσπάθεια των παραγόντων του Ηρακλή για εξεύρεση λύσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εχει ειπωθεί πολλάκις και από τους ίδιους άλλωστε ότι η φετινή παρουσία της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΜ είναι περισσότερο… προσχηματική και μεγάλος στόχος τους είναι η διατήρηση τμημάτων υποδομής με εμπλουτισμένο ρόστερ παικτών για τα επόμενα χρόνια.

Η μεγάλη προοπτική είναι η επιστροφή του Ηρακλή σε επαγγελματική κατηγορία και επειδή αυτή δεν μπορεί να γίνει άμεσα μέσω του αγωνιστικού, μοιραία οι προσπάθειες στρέφονται στην εύρεση και αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας. Κυρίως σε επίπεδο Super League 1 και 2.

Οπως μετέφεραν στη «Μ» άνθρωποι της ομάδας που είχαν και συνεχίζουν να έχουν επαφές με διοικούντες ομάδων που έχουν δείξει… προδιάθεση για πώληση ΑΦΜ ή ακόμη και για εμπλοκή με τους κυανόλευκους, οριστική λύση πρέπει να έχει βρεθεί έως την άνοιξη.

«Το αργότερο μέχρι τον Απρίλιο πρέπει να έχουμε τελειώσει, τόσο με την είσοδο επιχειρηματία στην ομάδα όσο και με την αγορά ΑΦΜ για συμμετοχή του Ηρακλή σε επαγγελματική κατηγορία.

Πρέπει άλλωστε να γίνει σωστός προγραμματισμός από νωρίς όπως επίσης και σχεδιασμός εάν δεν θέλουμε να υπάρξουν πάλι τα γνωστά προβλήματα του παρελθόντος» τόνισε στη «Μ» εξωδιοικητικός παράγοντας που έχει γνώση των συνομιλιών που γίνονται.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.