Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του διαιτητή VAR του Βόλος-Ολυμπιακός

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Δεκεμβρίου 2019

Στόχος αγνώστων έγινε ο διαιτητής VAR της αναμέτρησης ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός, Άγγελος Ευαγγέλου, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι πέταξαν κροτίδα στην πολυκατοικία που διαμένει, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι πλησίασαν το πλαϊνό τζάμι της πολυκατοικίας και πέταξαν στο εσωτερικό μία κροτίδα προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Σημειώνεται πως κλιμάκιο της Σήμανσης πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από τον χώρο και περισυνέλεξε και τα υπολείμματα της κροτίδας, ενώ η Ασφάλεια Αττικής διενεργεί προανάκριση.

Σκέψεις των διαιτητών για επίσπευση της αποχής!

Αντιδράσεις στους κόλπους των διαιτητών προκαλεί το περιστατικό της επίθεσης με κροτίδες στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου.

Οι διαιτητές είναι ανάστατοι με τα συνεχόμενα φαινόμενα στοχοποίησης εις βάρος και, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Metropolis 95.5, είναι αποφασισμένοι όχι απλά να κάνουν πράξη την απειλή τους για αποχή, αλλά και την επισπεύσουν.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι διαιτητές σκέφτονται να προχωρήσουν σε αποχή όχι από την 18η αγωνιστική που είχε αρχικά εξαγγελθεί, αλλά μια εβδομάδα νωρίτερα, όταν θα διεξαχθούν οι αγώνες της 17ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για την πρώτη αγωνιστική μέσα στο 2020, στην οποία περιλαμβάνεται και το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.