Η θέση του Παύλου Μελά για την εισβολή κουκουλοφόρων

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Δεκεμβρίου 2019

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παύλο Μελά και τον Ολυμπιακό Κυμίνων στιγματίστηκε από την εισβολή 20 ατόμων στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι του Παύλου Μελά εξέδωσαν ανακοίνωση για το περιστατικό και ζήτησαν συγγνώμη από τους πάντες που βρέθηκαν στο γήπεδο και βίωσαν τέτοιες στιγμές.

Για την ιστορία, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά θέλει να εκφράσει τον αποντροπιασμό της στην κίνηση είκοσι ανήλικων νεαρών με απύθμενη βλακεία στον εγκλεφαλο, να εισβάλουν χωρίς λόγο και απρόκλητα από την πόρτα που χρησιμοποιούμε ως έξοδο κινδύνου για το γήπεδο, με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να προκαλέσουν τους φιλάθλους της ομάδος μας.

Αυτοί οι ανόητοι που αυτοαποκαλούνται "Los Canarios" και εδρεύουν στο γήπεδο της Ηλιούπολης χωρίς αναγνώριση από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης ή άλλη ομάδα και δρώντας αυτόνομα, πλέον θα έχουν να κάνουν με την Αστυνομία και την ασφάλεια.

Εγώ προσωπικά και άλλοι άνθρωποι δώσαμε στην αστυνομία φωτογραφίες, βίντεο, fb, ονόματα και πολύ υλικό ακόμη στις καταθέσεις μας, μήπως αυτοί οι ανεγκέφαλοι σταματήσουν την ανόητη δράση τους!

Τους προειδοποιούμε ότι αν ξανα ασχοληθούν με τον Παύλο Μελά ή με τον σύνδεσμο φιλάθλων μας Green Angels θα βρούνε την αστυνομία έξω από τα σπίτια τους! Δυστηχώς για εσάς σας ξέρουμε με ονόματα και διευθύνσεις πλέον!

Τέλος θα ήθελα να πω μια μεγάλη συγγνώμη στην διοίκηση στον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού Κυμίνων καθώς έσπασε το κλειδί της πόρτας των αποδυτηρίων τους και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ανοίξει και ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα για να φύγουν από το γήπεδο!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.