Γκέλα στο Πανθεσσαλικό για τον Ολυμπιακό απέναντι στον παθιασμένο Βόλο

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Δεκεμβρίου 2019

Τι κι αν προερχόταν από τη βαριά ήττα από τον Άρη στο Βικελίδης, ο ψυχωμένος ΝΠΣ Βόλος κατάφερε να πάρει έναν ιστορικό βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ με νίκη αύριο κόντρα στον Ατρόμητο να αποσπαστεί δυο βαθμούς από τους Πειραιώτες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο δοκάρια, ενώ διαμαρτύρονται για δυο φάσεις στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα για το ακυρωθέν τέρμα του Σουντανί στο 17΄και για τη φάση του Ελ Αραμπί με τον Φεράρι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Αυτή ήταν η πέμπτη φετινή απώλεια στο Πρωτάθλημα για την ομάδα του Μαρτίνς, ενώ οι Θεσσαλοί με τον πόντο που πήραν βρίσκονται δυο βαθμούς από την εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την λογομαχία ανάμεσα στον Κώστα Καραπαπά και Αχιλλέα Μπέο στη διάρκεια του πρώτου μέρους. 

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φερράρι, Διαμαντής, Τσίκα, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γέντρισεκ (66’ Τσαούσης), Τόρες (90+2 Μάντζης), Λύρατζης

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας (78’ Χριστοδουλόπουλος), Μπρούνο (31’ Λοβέρα), Σουντανί (45+1 Γκερέρο), Ελ Αραμπί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.