Στα «σκαριά» μεταγραφικές επιστροφές στον Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Δεκεμβρίου 2019

Η αγωνιστική εικόνα του Ηρακλή σ’ όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική. Είναι τέτοια που δεν δίνει δικαίωμα αμφισβήτησης σε κανέναν αντίπαλο. Σε συνδυασμό, κατά προτεραιότητα, των δυνατοτήτων της ομάδας με τον χαμηλό ανταγωνισμό της κατηγορίας, οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν αντίπαλο. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως δεν θα ενισχυθούν.

Είχε επισημανθεί στο πρόσφατο παρελθόν ενόψει της δυνατότητας μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο, πως ο Ηρακλής δεν έχει τη μεγάλη ανάγκη για προσθήκες. Η βαθμολογική συγκομιδή και ιδιαίτερα η εικόνα του στο γήπεδο αποτελούν απόδειξη.

Στη Μίκρα κοινώς δεν «καίγονται» να γεμίσουν το ρόστερ, δεν αναζητούν καθημερινά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και επαναλαμβάνουν αρκετές φορές πως η στήριξη στο σημερινό έμψυχο δυναμικό είναι δεδομένη και ειλικρινής. Το ενδεχόμενο ωστόσο να κινηθεί μεταγραφικά ο Ηρακλής τον Γενάρη είναι αρκετά πιθανό.

Στα «σκαριά» μεταγραφές

Εντός των ημερών θα αποφασίσουν στη Μίκρα γι’ αυτό, καθώς είναι στα «σκαριά» περιπτώσεις 2-3 ποδοσφαιριστών, νεαρής σχετικά ηλικίας (22-23 ετών) οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αγωνιστεί στις «κυανόλευκες» ακαδημίες, ουσιαστικά μέσω αυτών εξελίχθηκαν και οι αρνητικές εξελίξεις των προηγούμενων ετών τους οδήγησαν εκτός Ηρακλή.

Η πιθανότητα «επαναπατρισμού» τους εξετάζεται και επίκεινται εξελίξεις στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Ως προς το ενδεχόμενο απόκτησης εμπειρότερων παικτών; Δεν έχει αποκλειστεί, δεν αποτελεί προτεραιότητα-επιδίωξη, όμως αν πρώην παίκτες (όπως έπραξαν Περόνε, Κανακούδης, Τάι, Καρακώστας, Γόμος κτλ) δείξουν διάθεση επιστροφής, γνωρίζοντας τα ήδη ισχύοντα δεδομένα, θα τεθεί υπό συζήτηση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.