Λύτρωση με Φιρμίνο και τελικός για τη Λίβερπουλ!

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Δεκεμβρίου 2019

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Μοντερέι, αλλά με γκολ του Φιρμίνο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε 2-1 τους Μεξικανούς και τσέκαρε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Φλαμένγκο, που πέταξε εκτός την Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Η Λίβερπουλ πίεσε από τα πρώτα λεπτά και στο 12’ ο Σαλάχ έβγαλε πανέμορφα στον Κεϊτά που πλάστε από το πέναλτι για το 0-1. Ωστόσο η Μοντερέι απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 14’. Ο Άλισον είπε όχι σε σουτ του Γκαγιάρδο από αριστερά αλλά ο Φούνες Μόρι από κοντά έκανε το 1-1.

Καρδιοχτύπησε, αλλά προκρίθηκε

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ καρδιοχτύπησε ξανά, με Παβόν και Φούνες Μόρι να βάζουν δύσκολα στην κάτοχο του Champions League. Ο Κλοπ έριξε στο ματς και Μανέ και Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φιρμίνο, στην προσπάθειά του να πάρει το ματς και να περάσει στον τελικό. Τελικά, αυτός που έδωσε τη λύση ήταν ο Φιρμίνο, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και οι κόκκινοι πέρασαν στον τελικό.

ΜΟΝΤΕΡΕΪ (Αντόνιο Ματίγιεβιτς): Μπαροβέρο, Μεδίνα, Μόντες (79' Λαγιούν), Σάντσες, Βανχιόνι, Ορτίς, Ροντρίγκες, Παβόν (82' Μέσα), Πισάρο (90' Γκονσάλες), Γκαγιάρδο, Φούνες Μόρι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ (75' Αλεξάντερ-Άρνολντ), Γκόμεζ, Χέντερσον, Ρόμπερτσον, Κεϊτά, Λαλάνα, Τσάμπερλεϊν, Σακίρι (68' Μανέ), Οριγκί (85' Φιρμίνο), Σαλάχ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.