Γκολ – μαγεία από τον ΠΑΟΚ και πέρασμα – αέρας από το Αγρίνιο

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Δεκεμβρίου 2019

Υπέροχα γκολ, πανέμορφες ομαδικές προσπάθειες και μια πολύ εύκολη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά του όπως ακριβώς ζήτησε ο Αμπέλ Φερέιρα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος του Παναιτωλικού και φρόντισε να το δείξει και στην πράξη. Δεν υποτίμησε τον αντίπαλό του παρότι δεν έκανε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και δεν του επέτρεψε σε κανένα σημείο να αμφισβητήσει τη νίκη του.

Μέτριος αλλά αρκούσε μια υπέροχη συνεργασία

Ο ΠΑΟΚ είχε φανερά την ποιοτική υπεροχή έναντι του Παναιτωλικού αλλά την έδειξε μόνο κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

Μία στο γκολ του Πέλκα όταν ένας εξαιρετικός συνδυασμός Λημνιού και Γιαννούλη έφερε τον διεθνή επιθετικό σε θέση εκτέλεσης και με σουτ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Δεύτερη στο 47’ όταν και πάλι ο Πέλκας με εντυπωσιακό σουτ μετά από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ του Βιεϊρίνια δεν κατάφερε να σκοράρει και δεύτερη φορά λόγω της σπουδαίας απόκρουσης του Κνετ.

Στο ενδιάμεσο των δύο αυτών φάσεων ο Δικέφαλος δεν έκανε καλό παιχνίδι. Πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές, αστάθεια και έλλειψη καθαρού μυαλού που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Παναιτωλικός.

Δύο στιγμές μαγείας και ξεκούραστη νίκη

Ο ΠΑΟΚ γνώριζε πως πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του για να πάρει μια σημαντική νίκη. Και αυτό έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. 

Αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες τα πρώτα λεπτά, μετά δύο εκπληκτικές εμπνεύσεις του έφεραν δύο πολύ γκολ.

Εξαιρετικός συνδυασμός Ελ Καντουρί – Άκπομ και 0-2 από τον Λημνιό (δείτε εδώ), εκπληκτική κάθετη του Μίσιτς και 0-3 από τον Άκπομ. Σπουδαίοι παίκτες, σπουδαίες ομαδικές συνεργασίες και ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΚΟΛ.

Όλα είχαν κριθεί. Οι παίκτες του Φερέιρα διαχειρίστηκαν έξυπνα τον χρόνο και έφτασαν χωρίς εξτρά κούραση στη νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο (25' λ.τ. Λιάβας), Ταχάρ, Σιένστεντ (59' Τσιγγάρας), Αριγίμπι, Φυτόπουλος (46' Μπαϊροβιτς), Μιμίτο, Ντίας 

 ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος (79' Βαρέλα), Ινγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πέλκας (62' Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι (62' Ακπομ)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.