Επιβεβαιώνει την άνοδό της

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Δεκεμβρίου 2019

Φινάλε των ομίλων και στο αναβαθμισμένο Europa League, όπου κι έχουμε πολλές ανοιχτές πληγές. Χωρίς περιττά σχόλια πάμε να δούμε τι γίνεται αναλυτικά στους ομίλους.

1ος ΌΜΙΛΟΣ: Στο Κοπεγχάγη – Μάλμε έχουμε τελικό, καθώς ο χαμένος λογικά αποχαιρετά, εκτός αν η Ντιναμό Κιέβο κάνει χαρακίρι με την αδιάφορη Λουγκάνο και βολευτούν με την ισοπαλία. Με δεδομένο ότι θα κερδίσουν οι Ουκρανοί το ματς στη Δανία ξεκινά από το g/g!

2ος ΌΜΙΛΟΣ: Εχουν κριθεί όλα στον όμιλο.Πρώτη η Σεβίλλη, δεύτερο το ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο το δίφραγκο των Σεβιγγιάνων στη Κύπρο πληρώνει δίφραγκο και μας κεντρίζει το ενδιαφέρον, παρότι οι Ισπανοί θα βάλουν ρεζέρβες. Είναι κακό το κλίμα στον ΑΠΟΕΛ και το timing είναι καλό για να χάσει, διπλό!

3ος ΟΜΙΛΟΣ: Η Βασιλεία κερδίζει τα δεύτερα της Τραμπζονσπόρ και κατακτά την πρωτιά στον όμιλο, χωρίς να την νοιάζει πόσο θα λήξει ο…τελικός στην Ισπανία. Πιθανότατα να κερδίσει και με over!Όσον αφορά το Χετάφε – Κράσνονταρ,θεωρώ ότι το g/g,έχει λογική, αλλά ως εκεί…

4ος ΌΜΙΛΟΣ: Μόνο η πρωτιά δεν έχει κριθεί στον όμιλο. Η Σπόρτινγκ κάνει την δουλειά της και με την ισοπαλία στην Αυστρία, ενώ η Λίντσερ θέλει τρίποντο. Άσο το βλέπω λόγω έδρας και γενικότερης πορείας των Αυστριακών. Όσον αφορά το αδιάφορο Αιντχόφεν- Ρόζεμποργκ, η στοιχηματική αξία, είναι προς τα δεξιά.

5ος ΌΜΙΛΟΣ: Η Σέλτικ είναι παντελώς αδιάφορη στο ματς με την Κλουζ, καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη και την πρωτιά του ομίλου. Η Κλουζ θέλει ένα πονταλάκι για να κλειδώσει την δεύτερη θέση και λογικά δεν θα κάνει χαρακίρι. Το Ρεν – Λατσιο θα μας απασχολήσει αν χρειαστεί στο live.

6ος ΟΜΙΛΟΣ: Όμιλος φωτιά!Όλα είναι ανοιχτά για τις ομάδες , ωστόσο κάποιες έχουν ευκολότερο δρόμο. Στο Πόρτο – Φέγενορντ,οι Πορτογάλοι κερδίζουν και προκρίνονται χωρίς να τους νοιάζει τι γίνεται στο άλλο ζευγάρι. Η Φέγενορντ παίζει μόνο για το διπλό,περιμένοντας ήττα των Γιουνγκ Μπόις στη Γλασκόβη! Στοιχηματικά ο άσος με γκολ, στο «Ντραγκάο» θα είναι η βασική μας επιλογή.

7oς ΌΜΙΛΟΣ: Έχουν κριθεί όλα στον όμιλο εκτός από την πρωτιά, καθώς Γάνδη και Βόλφσμπουργκ έχουν ήδη προκριθεί. Φαβορί για την πρωτιά είναι η Γάνδη καθώς με νίκη επί της Ολεξάνδρια στην έδρα της,καθαρίζει και την πρωτιά. Λογικά θα τα καταφέρει.

8ος ΌΜΙΛΟΣ: Η Εσπανιόλ έχει προκριθεί ήδη,και μάλιστα ως πρώτη στον όμιλο. Υποδέχεται με τα δεύτερα την ΤΣΣΚΑ, που θέλει να κάνει μια τιμητική ήττα πριν πάει για… χειμερία νάρκη! Η αξία στο «Κορνεγιά» είναι προς τα δεξιά. Το Λουντογκόρετς - Φερεντσβάρος είναι τελικός, οι Βούλγαροι κάνουν ωστόσο την δουλειά τους και με την ισοπαλία, στην άκρη!

9ος ΌΜΙΛΟΣ: Η Ρόμα κερδίζει την αδιάφορη Βολφσμπεργκερ και προκρίνεται χωρίς να την νοιάζει τι θα γίνει στο Γκλάντμπαχ – Μπασακσεχίρ. Το παιχνίδι στο «Μπορούσια Παρκ» είναι πιο δύσκολο από το 1.40 που δίνει ο άσος, καθώς οι Τούρκοι με διπλό αφήνουν τα «πουλάρια» εκτός Ευρώπης!

10ος ΌΜΙΛΟΣ: Ξεκάθαρα τα δεδομένα κι εδώ. Εκκρεμεί η πρωτιά και θα κριθεί στο Μάντσεστερ Γιουνάιντετ – Αλκμάαρ.Λογικά άσος σε νορμάλ απόδοση ,με την Μάντσεστερ να θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της άνοδο μετά από καιρό.

11ος ΌΜΙΛΟΣ: Γουλβς και Μπραγκα είναι ήδη στην επόμενη φάση. Εκρεμμεί μόνο η πρωτιά κι εδώ. Στοιχματικά ωστόσο δεν βγαίνει κάτι. NO BET όλος ο όμιλος!

12ος ΌΜΙΛΟΣ: Ξεκάθαρα τα δεδομένα κι εδώ. Η Άιντραχτ κερδίζει απέναντι στην ουραγό και αδιάφορη Γκιμαράες και προκρίνεται ότι κι αν γίνει στη Λιέγη. Η Σταντάρ θέλει μόνο νίκη, για να αφήσει εκτός μάχης της Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» προκρίνονται και με ισοπαλία, ενώ με νίκη παίρνουν και την πρωτιά. Προβάδισμα στο g/g+over.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

Δυάδα

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΜΑΝΤΣΕΤΣΕΡ Γ.

Τριάδα

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ +OVER – ΠΟΡΤΟ +OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.