26ο All Star Game: Προ των πυλών η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2023

Η φετινή γιορτή του ελληνικού μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Καρδίτσα, με τη θεσσαλική ομάδα να προετοιμάζεται για να υποδεχτεί το 26ο All Star Game, το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 26ου All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί – για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού – στην πόλη της Καρδίτσας και στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 17/12 (που θα γίνει ο Κεντρικός Αγώνας με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών της Stoiximan Basket League) θα αρχίσει με την διεξαγωγή της συνέντευξης Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής.

Η συνέντευξη θα γίνει παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Νούσιου, του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου και του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου την προσεχή Δευτέρα (11/12) στις 13:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Νέο Δημαρχείο Καρδίτσας.

Οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίζουν έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου τους παίκτες που επιθυμούν να αγωνιστούν στο 26ο All Star Game. Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφοφορία μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.